Γιώργος Χελάκης: Τι αναφέρει στο σημερινό του άρθρο στη SportDay!
Διαβάστε τι σημειώνει, μεταξύ άλλων, στο άρθρο του:
Η φράση έχει περάσει στην ιστορία πια. Την είπε ο Γιώργος Παπανδρέου ο νεότερος. «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε». Τηρουμένων των αναλογιών ισχύει και για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ή αλλάζει ή βουλιάζει.
Το παίρνουν απ'το αφτί η ΦΙΦΑ κι η ΟΥΕΦΑ και το πετάνε εκτός Ευρώπης. Τέτοιο που είναι θα προτιμήσει να το απομονώσει παρά να το διορθώσει. Άλλωστε τόσα χρόνια που είχε εδώ τους επιτηρητές της έκανε μια τρύπα στο νερό. Τώρα, μπορεί άνετα να του δώσει μια και να το στείλει αδιάβαστο. Κανένας δεν θα βρεθεί να της πει τίποτα και θα διώξει από πάνω της μια «καυτή πατάτα».
Η λογική μοιάζει λίγο με πονάει κεφάλι-κόψει κεφάλι, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Αυτό το... πρόβλημα που το λέμε επαγγελματικό ποδόσφαιρο μεγάλωσε στις μέρες της επιτήρησης από τις διεθνείς ομοσπονδίες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο