Με φόρα από την ισοπαλία ενάντια στον Ολυμπιακό, ο Βόλος πήρε ένα τεράστιο διπλό απέναντι στον ΟΦΗ και πλέον βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την εξάδα.

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 2-1 των Κρητικών και έφτασαν τους 21 βαθμούς και την 8η θέση, απέχοντας έναν μόλις βαθμό από Παναθηναϊκό, Λάρισα και Άρη που ισοβαθμούν στους 22, έχοντας όμως ένα μας λιγότερο.

Με την έναρξη του αγώνα άπαντες πάγωσαν στο γήπεδο από τον τραυματισμό του Σακόρ, όταν συγκρούστηκε με τον Κοροβέση στον αέρα και έπεσαν στο γήπεδο.

Ο χαφ των Κρητικών βγήκε στη συνέχεια εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ζαλιζόταν με τον Βαζ να περνάει στη θέση του.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο 14’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Φιγκεϊρέδο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά τον Γκαραβέλη να του λέει όχι.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με το ΟΦΗ να κυκλοφορεί περισσότερο την μπάλα και να ψάχνει τρόπο να ανοίξει το σκορ του αγώνα.

Ο Βόλος όμως ήταν εκείνος που το κατάφερε με τον Λύρατζη στο 30’ να κάνει το 0-1. Ο Ντεντάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Έλληνας άσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιλιανίδης έκανε από κοντά ένα δυνατό σουτ αλλά ο Γκαραβέλης κατάφερε να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί μπήκαν μέσα στο γήπεδο πιέζοντας για την ισοφάριση, αλλά ο Βόλος παίζοντας με ψυχραιμία σταματούσε τις επιθέσεις των γηπεδούχων.

Στο 58’ όμως ήρθε η στιγμή για τον ΟΦΗ με τον Νέιρα να κάνει αρχικά ένα σουτ το οποίο σταμάτησε στον Τσοκάνη και στη συνέχεια με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70΄οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία και πάλι με τον Νέιρα, που έκανε την κεφαλιά και ο Γέντρισεκ στην προσπάθεια του να διώξει παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Εννιά λεπτά αργότερα ήρθε η στιγμή του Βόλου. Ο Ζοάο με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, νίκησε τον Σωτηριού και έδωσε ξανά προβάδισμα την ομάδα του.