Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε για το Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης και το πέναλτι που κέρδισαν οι Περιστεριώτες.
Η δήλωση του:
Μετά το πέναλτι που δόθηκε σήμερα στον Ατρόμητο, στην ομάδα που ο πατέρας του ιδιοκτήτη την εποχή της παράγκας ρωτούσε τον νεαρό δικηγόρο της παράγκας πόσο κάνει η δεύτερη θέση για να ανέβει η Χαλκηδόνα στην Α’ Εθνική, θέλω να δω τι θα πει ο Γιώργος Μποροβήλος πρόεδρος του Αστέρα και προστάτης των Ελλήνων διαιτητών, για το ότι κάποιοι θέλουν στην εξάδα των play off με το ζόρι τον Ατρόμητο (αλήθεια πόσα μαϊμού πέναλτι θα πάρει από το 85’ έως το 95’), τον Βόλο και άλλη μία ομάδα που δεν θέλω να πω.
Μετά από αυτό που είδα σήμερα, αντί να πάρω ένα εξτρεμ που μου ζητάει ο Γρηγορίου, θα πάρω τον Κοτσιαύτη και τον Ζαχαριάδη που ήταν στο VAR.
Συγχαρητήρια για την ωραία σας εκπομπή.
Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο!
Υ.Γ. Α ρε προπονητάρα Παντελίδη με τα συστήματα σου που διαλύουν τις άμυνες τα τελευταία λεπτά...
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο