Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με Βίκτορ Σάντσεθ! Αυτός ευθύνεται για τη διαρροή του ροζ βίντεο
| 2020-01-09 11:42:00

Χαμός με Βίκτορ Σάντσεθ! Αυτός ευθύνεται για τη διαρροή του ροζ βίντεο

Sportdog Team
Χαμός με Βίκτορ Σάντσεθ! Αυτός ευθύνεται για τη διαρροή του ροζ βίντεο

Πληρώνει την κριτική στη διοίκηση ο Ισπανός.

Μαλλιά κουβάργια έχει γίνει η Μάλαγα με τη διαρροή του βίντεο με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος εμφανίζεται γυμνός από τη μέση και κάτω να δείχνει τα γεννητικά όργανά του σε προσωπικές στιγμές.

Ο Ισπανός φέρεται να έχει πέσει θύμα χάκερ με ρεπορτάζ στην Ισπανία να αφήνει υπόνοιες, ότι από πίσω κρύβεται ο ιδιοκτήτης της ομάδας, η διοίκηση της οποίας αποφάσισε να παύσει τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού από τα καθήκοντά του θεωρώντας ότι προσέβαλε τον σύλλογο (στο βίντεο ο προπονητής φορά μπλούζα με το σήμα της ομάδας).

Η κίνηση της διοίκησης προκάλεσε αντιδράσεις και σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «El Confidencial», δεν αποκλείεται πίσω από τη διαρροή του βίντεο να βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του ισπανικού συλλόγου με τον οποίο ο Βίκτορ είχε πολλά προβλήματα!

Ο λόγος για τον σεΐχη Αλ Τανί, στον οποίο ο προπονητής έκανε κριτική στην πολιτική που ακολουθούσε, για το γεγονός ότι δεν γίνονται μεταγραφές. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αλ Τανί είναι κερδισμένος με την διαρροή καθώς είτε ο Βίκτορ Σάντσεθ θα φύγει τελικά χωρίς να πάρει αποζημίωση ή θα μείνει και απλά θα σιωπήσει αποδεχόμενος τις αποφάσεις της ιδιοκτησίας.

«Κάθε ένας από τους παίκτες της Μάλαγα θέλει να εκφράσει την πλήρη υποστήριξη στον προπονητή μας, Βίκτορ Σάντσεθ Ντελ Άμο και στην οικογένεια του σε αυτές τις ευαίσθητες προσωπικές στιγμές» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι παίκτες της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags