Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός θέλει να μείνει στο Λιμάνι!
| 2020-01-13 12:25:00

Εξελίξεις με το μέλλον τού Αραμπί στο Λιμάνι - Την "είδε" Μήτρογλου ο Γιουσέφ - Μένει ή όχι;

του Παναγιώτη Νικολάου
Εξελίξεις με το μέλλον τού Αραμπί στο Λιμάνι - Την "είδε" Μήτρογλου ο Γιουσέφ - Μένει ή όχι;

Ο Μαροκινός επιθετικός στο προσκήνιο.

Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Το (πρώτο στην Ελλάδα και πρώτο για τον ίδιο μετά τον Νοέμβριο του ‘18) χατ-τρικ του Ελ Αραμπί στην «τεσσάρα» του Ολυμπιακού στη Λαμία, σίγουρα καταγράφεται, αλλά όχι στην κορυφή των αξιοσημείωτων του χτεσινού επιβλητικού περάσματος των «ερυθρόλευκων» από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Ο Μαροκινός με το που… χειμώνιασε, έχει «σεληνιαστεί», πετυχαίνοντας με τα χτεσινά του γκολ 10 συνολικά στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό (στο μόνο που δεν έχει βρει δίχτυα είναι αυτό στον Βόλο, στο τέλος του 2019) από το Δεκέμβριο και μετά! Σε αυτό το διάστημα έχει σημειώσει τα 10 από τα 18 γκολ που έχει πετύχει από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, δείγμα της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία και βρίσκεται, φλερτάροντας με ρεκόρ άλλων εποχών.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως ύστερα από 18 αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα, καλύτερες επιδόσεις από τον Μαροκινό στο παρελθόν είχαν μόνο οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Κώστας Μήτρογλου, έχοντας σημειώσει 15 και 14 γκολ αντίστοιχα (ο Μαροκινός μετράει πλέον 13).  Το σημαντικότερο όμως όλων ήταν η απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο 33χρονος φουνταριστός στη φημολογία των ημερών.

Θέμα με τη Αλ Ιτιχάντ,  όντως υπήρξε. Και δεν ήθελε πολύ να εξελιχτεί σε σοβαρότατο. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως με σωστούς και έγκαιρους χειρισμούς το… πρόλαβαν. Και από κοινού (διαφορετικά δεν θα μπορούσε να γίνει) με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος έδειξε και ουσιαστικά ξεκαθάρισε τις προθέσεις παραμονής του στον Πειραιά, με τον τρόπο που πανηγύρισε τα χτεσινά του γκολ.

Πέραν των κλασικών πλέον πυροβολισμών, ο Μαροκινός γύρισε στην εξέδρα των οπαδών του Ολυμπιακού δείχνοντας και χτυπώντας το σήμα και παράλληλα την καρδιά του. Ξεκάθαρη χειρονομία παραμονής και αυτό είναι το σημαντικότερο νέο για τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο Λιμάνι! «Βέτο» Μαρτίνς, τι ζήτησε από τον Μαρινάκη - Όλα... τούμπα στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags