Ολυμπιακός: Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν τις τελευταίες ώρες τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς το βράδυ ολοκληρώνεται η σχετική προθεσμία για τις αλλαγές του ρόστερ.

Στο Λιμάνι τρέχουν για τουλάχιστον δύο προσθήκες, στα εξτρέμ και πιθανότατα στα χαφ, όμως παράλληλα εξελίξεις θα υπάρξουν και στο θέμα των αποχωρήσεων και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να φύγουν μέχρι και τρεις παίκτες!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά τους Μπενζιά και Κούτρη παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Γιασίν Μεριά ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με ομάδα της Τουρκίας, ενώ οι Πειραιώτες δέχονται πιέσεις για να πουλήσουν κι άλλους παίκτες μετά τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Νάπολι δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Τσιμίκα και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει σήμερα με νέα βελτιωμένη πρόταση, ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει πως υπήρξε... μπάσιμο τις τελευταίες ώρες από την Άρσεναλ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Στον Ολυμπιακό πάντως, με απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν θα δεχθούν να δώσουν άλλον βασικό παίκτη τους μετά τον Ποντένσε, καθώς δεν θέλουν να αποδυναμώσουν το ρόστερ στην προσπάθεια που γίνεται για επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας. Ήδη οι «Ερυθρόλευκοι» απάντησαν μάλιστα αρνητικά στους Λονδρέζους!
 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Τα... σκάει ο Μαρινάκης για να τον «κλέψει» από ΑΕΚ και τον δίνει δανεικό στην Ελλάδα!