Κατά τα άλλα, στην προπόνηση του Σαββάτου (29/02) οι Μάριος Οικονόμου, Έλντερ Λόπες, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. 

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται ο Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Καρέρα, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί (και) ως βασικός στον κυριακάτικο αγώνα, ενώ στην 18άδα βρίσκεται για ακόμα ένα ματς και ο 20χρονος επιθετικός Ευθύμης Χριστόπουλος, που ήδη έχει κάνει ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα στο Αγρίνιο. Πράγμα που δεν αποκλείεται να συμβεί και με τον έτερο 20χρονο Θεοδόση Μαχαίρα που μπαίνει για πρώτη φορά σε αποστολή.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό (19.00) εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λάτσι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο, Χριστόπουλος, Μαχαίρας. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Λιβάια και Βράνιες.