Facebook Pixel «Γεμίστε το ΟΑΚΑ και νίκη με Ολυμπιακo»!
| 2011-10-11 22:55:00

«Γεμίστε το ΟΑΚΑ και νίκη με Ολυμπιακo»!

«Γεμίστε το ΟΑΚΑ και νίκη με Ολυμπιακo»!

Αυτή ήταν η προτροπή του Μανόλο Χιμένεθ στους φιλάθλους της ΑΕΚ κατά την επίσκεψή του στο Δωματιάκι της Original21!

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως σας ενημέρωσε ο σκύλος, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ιστορικό club της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και αποχαιρέτησε τους οργανωμένους, ευχαριστώντας τους για την στήριξη που του έδωσαν κατά τη θητεία του στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

«Δεν είμαι στεναχωρημένος για τον τρόπο με τον οποίο έφυγα, αλλά για το γεγονός ότι δεν προλάβαμε να κάνουμε όσα είχαμε σχεδιάσει μαζί» τόνισε αρχικά ο Χιμένεθ και συνέχισε: «Γνωρίζετε καλά κι εσείς ότι το οικονομικό αποτελούσε μόνιμη αιτία για προστριβές στην ομάδα, γεγονός που εμπόδιζε να πετύχουμε τους στόχους μας. Παρ' όλα αυτά, όμως, καταφέραμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ και τώρα είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα είχαμε και άσχημες στιγμές για τις οποίες πρώτοι και περισσότερο απ' όλους πονέσαμε όλοι εμείς στην ομάδα», τόνισε ο Χιμένεθ μεταξύ άλλων για να προσθέσει:«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Χάρηκα πάρα πολύ που ήμασταν μαζί όλο αυτόν τον καιρό και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε κάποια στιγμή στο μέλλον».

Καταλήγοντας έστειλε μήνυμα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.«Πρέπει να γεμίσετε το ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ολυμπιακό και να βοηθήσετε τους παίκτες να φθάσουν στη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags