Ολυμπιακός - Γουλβς: Ο Νούνο Εσπίριτο μίλησε για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Λίγο πριν η αποστολή του αγγλικού συλλόγου πετάξει για την Αθήνα, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του.

Επανέλαβε ότι η αναμέτρηση με τους Πειραιώτες δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί: «Πάμε για να αγωνιστούμε. Δεν είναι αυτό που θέλαμε. Εμείς θέλαμε να παίξουμε σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον μπροστά στον φανατικό κόσμο του Ολυμπιακού. Έτσι θέλαμε να αγωνιστούμε εμείς, αλλά οι συνθήκες είναι διαφορετικές και μας υποχρεώνουν να συγκεντρωθούμε και να ανταποκριθούμε καλά στην αναμέτρηση.

Έχω ήδη καταθέσει την άποψη μου. Δεν έχει νόημα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή όμως είναι η πραγματικότητα και οφείλουμε να προετοιμαστούμε.

Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε όλες τις διαβεβαιώσεις σε ότι αφορά τις συνθήκες υγιεινής και είμαστε καλά. Είναι απλώς το γεγονός ότι θα θέλαμε να αγωνιστούμε σε φυσιολογικές συνθήκες. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο για τη διοργάνωση, για το ζευγάρι, το ματς να είχε αναβληθεί, αλλά τώρα αυτό τελείωσε. Είμαστε συγκεντρωμένοι, είμαστε έτοιμοι. Τώρα θα ταξιδέψουμε, θα ξεκουραστούμε και αύριο θα παίξουμε».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr