Facebook Pixel Δίκη στημένα: Διακοπή λόγω κορωνοϊού
| 2020-03-12 09:37:00

Ύποπτο "κρούσμα" στη δίκη για τα στημένα! Διακοπή λόγω κορωνοϊού

Sportdog Team
Ύποπτο "κρούσμα" στη δίκη για τα στημένα! Διακοπή λόγω κορωνοϊού

Το ζήτησε ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την Πέμπτη (12-3-20) θα συνεχιζόταν η ένατη μέρα των καταθέσεων για τα στημένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το Ολυμπιακός-Βέροια να είναι στο μικροσκόπιο του Δικαστηρίου. Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας ο Καλαϊτζίδης θα ολοκλήρωνε την κατάθεσή του και θα ακολουθούσαν Γεωργέας, Καφές.

Η δίκη θα συνεχιζόταν κανονικά ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη όμως δήλωσε ένα κώλυμα. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Δημακόπουλος που εκπροσωπεί τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού είπε: "θα ήθελα να έχω αυτοαπομονωθεί. Είμαι στην ευπαθή ομάδα λόγω άλλων προβλημάτων. Είμαι παρών αλλά ουσιαστικά δεν είμαι".

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσφατα με επίσημη δήλωση ενημέρωσε πως είναι φορέας του κορωνοϊού.

Ο εισαγγελέας έδρας Χαράλαμπος Λακαφώσης πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα του και το δικαστήριο έπειτα από ολιγόλεπτη διακοπή, αποφάσισε τη διακοπή, που λόγω και της επικείμενης αναστολής της λειτουργίας των δικαστηρίων, θα είναι μέχρι νεωτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει εκδοθεί πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δίνει τη δυνατότητα στο υπουργείο Δικαιοσύνης να αποφασίσει την αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων λόγω κορωνοϊού.

H διακοπή της δίκης είναι μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση στις 19/3.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags