Facebook Pixel ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο Σλοβάκος διαιτητής, Ιβάν Κρούζλιακ, κατηγορίας Elite της UEFA, ορίστηκε από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ
| 2020-03-12 11:15:00

Διαιτητής Elite UEFA στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Λιθουανός στο ΑΕΚ-ΠΑΟ - Βούλγαρος στο Άρης-ΟΦΗ!

Sportdog Team
Διαιτητής Elite UEFA στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Λιθουανός στο ΑΕΚ-ΠΑΟ - Βούλγαρος στο Άρης-ΟΦΗ!

Έλληνες παντού στο VAR.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο Σλοβάκος διαιτητής, Ιβάν Κρούζλιακ, κατηγορίας Elite της UEFA, ορίστηκε από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ, να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Είναι κατηγορίας Elite στην UEFA και έχει σφυρίξει στο παρελθόν τους αγώνες Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός 1-0 (21/2/19) στο Γιουρόπα, Παναθηναϊκός-Καμπάλα 2-2 (27/8/15, Γιουρόπα), Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης 5-1 (23/10/14, Γιουρόπα) και Ελλάδα-Λετονία 2-0 (U17, 23/3/11).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόμας Σομολάνι, Μπράνισλαβ Χάντσκο, 4ος ο Τάσσης, στο VAR οι Σιδηρόπουλος, Κωσταράς και παρατηρητής ο Σπυρόπουλος. 

Στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (15/3, 19:30) διαιτητής θα είναι ο 42χρονος Λιθουανός Γκεϊντιμίνας Μαζέικα, πρώτης κατηγορίας στην UEFA. Π

αλαιότερα είχε διευθύνει τον αγώνα Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ 2-0 (2/10/14, Γιουρόπα). Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Λιθουανοί Βιτάουτας Σίμκους, Βιτένις Καζλάουσκας, 4ος ο Τζήλος και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου, με παρατηρητή τον Μπίκα. 

Τέλος, στο παιχνίδι Άρης-ΟΦΗ θα βρεθεί ο 34χρονος Βούλγαρος Γκιόργκι Καμπάκοφ, επίσης πρώτης κατηγορίας της UEFA. Βοηθοί του οι Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βάλκοφ, 4ος ο Μαλούτας και ως VAR οι Ευαγγέλου, Φωτόπουλος, με παρατηρητή τον Γκαϊτατζή. 

Ο Καμπάκοφ διηύθυνε φέτος το Τότεναμ-Ολυμπιακός 4-2 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags