Ολυμπιακός: Τον Κυριακόπουλο, της Σασουόλο, φαίνεται ότι εχουν στη λίστα τους οι Πειραιώτες.

Αρχικά, βέβαια, να αναφέρουμε την τιμητική "διάκριση" των Σεμέδο και Σα, όπως γράφει σήμερα πρωτοσέλιδα ο Πρωταθλητής, δεδομένου ότι ο θηριώδης στόπερ είναι ο τρίτος πιο ακριβός Πορτογάλος και ο τερματοφύλακας είναι ο τέταρτος! 

Ενδιαφέρον, φυσικά, παρουσιάζει και η είδηση για τον αντι-Τσιμίκα, που έχει κεντερικό θέμα σήμερα η SportDay, καθώς είναι περίπου δεδομένο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο άσος των Ερυθρόλευκων θα φύγει για μεγάλη ομάδα, με πρόταση πολλών εκατ. ευρώ.

ο πλάνο του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας και οι υποθέσεις Κούτρη, Κυριακόπουλου και ξένου μπακ", αναφέρει πρωτοσέλιδα η καλή εφημερίδα, βάζοντας στο επίκεντρο τον άσο τού Αστέρα Τρίπολης που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Σασουόλο.

Το όνομα του Κυριακόπουλου έχει βρεθεί αρκετές φορές στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ιταλική ομάδα έχει οψιόν 1,2 εκατ. ευρώ αν θέλει να τον αγοράσει από τους Αρκάδες.

Φυσικά υπάρχει και η λύση ξένου αμυντικού, που εξετάζουν στο Λιμάνι, και μένει να δούμε πώς θα πορευτούν τελικά το προσεχές καλοκαίρι.