Facebook Pixel ΑΕΚ - Πανιώνιος: Αδιανόητο: "Ντου" Τσακίρη στην ΑΕΚ
| 2020-04-03 20:22:00

Αδιανόητο: "Ντου" Τσακίρη στην ΑΕΚ - Deal που τρελαίνει κόσμο - Δε γίνονται αυτά τα πράγματα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητο: "Ντου" Τσακίρη στην ΑΕΚ - Deal που τρελαίνει κόσμο - Δε γίνονται αυτά τα πράγματα!

ΑΕΚ - Πανιώνιος: Εν μέσω πανδημίας, κοντά μισή ντουζίνα νεαροί Ελληνες ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι στόχοι της ΑΕΚ. Λογική και επόμενη σε κάθε περίπτωση η στροφή στα… εντός συνόρων, ειδικά βάσει των δεδομένων που σιγά σιγά διαμορφώνει ο κορωνοϊός στα οικονομικά του ποδοσφαίρου, ως εκεί όμως.

Από τους πέντε λοιπόν «στόχους», μόνο ο ένας, τη δεδομένη στιγμή, έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ο μέσος του Πανιωνίου, Γιάννης Οικονομίδης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο (και παράλληλα ενδεικτικό του πως θα κινηθεί η αγορά ακόμη και σε επίπεδο ομάδων πρωταθλητισμού το ερχόμενο καλοκαίρι) πως είναι και ο μόνος που μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο από την εν λόγω πεντάδα. Το… πιπεράτο της υπόθεσης; Πως ο 22χρονος χαφ εκπροσωπείται από τον αλλοτινό διοικητικό ηγέτη του Ιστορικού, Κωνσταντίνο Τσακίρη, με γνωστό και καταγεγραμμένο (μεταγραφικό και όχι μόνο) παρελθόν – ως πρόεδρος του Πανιωνίου πάντα – με την Ένωση.

Από εκεί και πέρα, κανείς από τους υπόλοιπους τέσσερις που δημοσιεύτηκαν δεν συγκεντρώνει τα απαιτούμενα για να θεωρηθεί εφικτή και ρεαλιστική περίπτωση. Ο Νταβιώτης, ο εξτρέμ του Ατρόμητου, είναι ακόμη άγουρος (καλά καλά δεν έχει παίξει στους Περιστεριώτες ως βασικός). Ο Κατράνης, έχει προταθεί μήνες τώρα στην ΑΕΚ, αλλά αν δεν μείνει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν όπου και ανήκει (το πιθανότερο να γίνει βαθιά στο καλοκαίρι), η Ενωση δεν ασχολείται.

Ο Αντζουλάς ο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης έχει προτεραιότητα το εξωτερικό ενώ ξεφεύγει και στα οικονομικά, όπως άλλωστε και ο Λιάβας, ο πασπαρτού μεσοαμυντικός του Ατρόμητου, ο οποίος είναι στη «βιτρίνα» των Αγρινιωτών, έχοντας συμβόλαιο άλλωστε ως το καλοκαίρι του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τελειωμένος" Φερέιρα! Αυτόν φέρνει ο Σαββίδης - "Κλεισμένος" από Ολυμπιακό, "καψούρα" της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags