Στις μεταξύ τους συζητήσεις στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, αυτό που τους απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι του Σαββατόβραδου, είναι να μην απογοητεύσουν τον κόσμο που θα πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι πίκρες που τους έχουν δώσει φέτος είναι αρκετές. Η τεσσάρα στις Βρυξέλλες, η τριάρα στην Τούμπα και η ήττα με γκολ στα τελευταία λεπτά από τη Στουρμ Γκρατς, έχουν απογοητεύσει τον κόσμο της Ένωσης.
Οι οπαδοί, παρά τις δύσκολες ώρες που περνάνε όλοι οι Έλληνες και παρά το κρύο που αναμένεται να κάνει το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, θα δώσουν βροντερό παρών και αυτό το έχουν πληροφορηθεί οι κιτρινόμαυροι παίκτες.
"Να παίξουμε για τον κόσμο μας. Τους χρωστάμε μια μεγάλη νίκη", λένε οι παίκτες της ΑΕΚ με μπροστάρηδες τις παλιοσειρές και ειδικά τον Λυμπερόπουλο που μοιάζει να ζει και να αναπνέει για τη νίκη επί του Ολυμπιακού!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο