Facebook Pixel Sportdog.gr | Γερμανός βάζει σε δημοπρασία συλλεκτικές μπάλες για να ενισχύσει τους Ιταλούς λόγω κορωνοϊού!
| 2020-04-09 08:52:00

Γερμανός βάζει σε δημοπρασία συλλεκτικές μπάλες για να ενισχύσει τους Ιταλούς λόγω κορωνοϊού!

Sportdog Team
Γερμανός βάζει σε δημοπρασία συλλεκτικές μπάλες για να ενισχύσει τους Ιταλούς λόγω κορωνοϊού!

Μία ιδιαίτερη κίνηση έκανε ο Αντρέας Μπρέμε, ο οποίος τίμησε τα χρώματα της Ίντερ από το 1988 έως το 1992 ενώ το καλοκαίρι του 1990 κατέκτησε στα γήπεδα της Ιταλίας το Παγκόσμιο Κύπελλο με τα χρώματα της χώρας του.

Ο 59χρονος  Γερμανός, διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με τη γειτονική μας χώρα, η οποία περνά τα πάνδεινα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο ίδιος θέλησε να βοηθήσει το υγειονομικό σύστημα των Ιταλών και έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτικές μπάλες. Αυτή στα δεξιά της φωτογραφίας έχει χρησιμοποιηθεί στο Μουντιάλ του 1990 και φέρει πάνω της αυτόγραφα… θρύλων, όπως αυτά του Φραντς Μπεκενμπάουερ, του Λόταρ Ματέους και του Ρούντι Φέλερ!

«Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Ιταλία είναι τραγικά και λυπούν ιδιαίτερα. Ελπίζω όλα να τελειώσουν σύντομα. Είναι μια χώρα με την οποία είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος…»

«Έχω κρατήσει δυνατές φιλίες από την περίοδο που αγωνιζόμουν στην Ίντερ. Οι Τζιοβάνι Τραπατόνι, Μπέπε Μπέργκομι και Χαβιέ Ζανέτι είναι δικοί μου άνθρωποι. Αγαπώ την Ιταλία και θέλω να τους επιστρέψω κάτι από όσα μου χάρισαν…» τα λόγια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags