ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Η απόρριψη των εφέσεων ΠΑΟΚ και Ξάνθης για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας συνεπάγεται ότι η βαθμολογία παραμένει ως έχει ενόψει πλέι οφ και πλέι άουτ, με τον Δικέφαλο να χάνει επτά βαθμούς και τους Ακρίτες δώδεκα.
Με τα τωρινά βαθμολογικά δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τα πλέι οφ (σ.σ. εάν φυσικά γίνουν, εξαιτίας της πανδημίας) ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, καθώς έχει 66 βαθμούς, 14 πάνω από τον ΠΑΟΚ, που μένει στους 52.
Η εξέλιξή αυτή δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να παλέψει για τη 2η θέση, καθώς με 51 πόντους βρίσκεται μόλις έναν πίσω από τον ΠΑΟΚ.
Αντίστοιχα, σε σοβαρές περιπέτειες για υποβιβασμό μπαίνει η Ξάνθη, η οποία έμεινε στους 18 βαθμούς, έναν πάνω από τον προτελευταίο Παναιτωλικό (σ.σ. ο 15ος της βαθμολογίας θα παίξει μπαράζ με τον 2ο της Superleague 2) και επτά πάνω από τον ουραγό Πανιώνιο (11 βαθμοί).
Η βαθμολογία:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο