Ολυμπιακός: Όσο δεν ολοκληρώνεται το... σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ Ελαμπντελαουί, τόσο "γεννώνται" διάφορες φήμες για το μέλλον του Νορβηγού.

Ωστόσο, η αλήθεια πως τα περισσότερα που ακούγονται και γράφονται για τον άσο του Ολυμπιακού είναι αβάσιμα, με αποκορύφωμα ορισμένα δημοσιεύματα των -μετρ σε τέτοιου είδους ευφάνταστα σενάρια- Ιταλών.

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ που θέλει τον Ελαμπντελαουί να λέει "όχι" στη Φιορεντίνα, οι Ιταλοί έγραψαν ότι ο παίκτης ζητά πριμ υπογραφής δύο εκατομμυρίων ευρώ για να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό, κάτι που επ' ουδενί ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

Η αλήθεια είναι πως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται να υφίσταται οικονομική διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον παίκτη, ο οποίος αξιώνει γενναία αύξηση και θέλει ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές υψηλότερες του εκατομμυρίου. Αλλά προφανώς, αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα από αυτό που παρουσιάζουν οι Ιταλοί, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ουδέποτε ο Ομάρ ζήτησε πριμ υπογραφής δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στον Ολυμπιακό αισθάνονται αισιοδοξία για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Ελαμπντελαουί.

Πρόκειται για παίκτη που έχει "δεθεί" όσο λίγοι με την ομάδα, έχει μόνο συμπάθειες στο εσωτερικό της και στη διοίκηση θεωρούν πως όταν έρθει η ώρα θα βρεθεί η "χρυσή τομή". Εκτιμούν πως είναι πολύ νωρίς για να ξεγράψει κανείς τον εκ των αρχηγών της ομάδας από τώρα και πιστεύουν ότι η υπόθεση θα έχει happy end...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ από τον μάνατζερ του Μαρτίνς - "Φωτιές" το λιμάνι - Δεν το πιστεύουν οι Ολυμπιακοί - Σοβαρά;