Από επίσημα χείλη, όπως αυτά του αντιπροέδρου Γιάννη Μώραλη, έγινε αναφορά στα "πολλά σφυρίγματα" που χάλαγαν τον ρυθμό του αγώνα. Γενικά, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει η παραδοχή ότι "η ομάδα μας δεν έπαιξε πολύ καλά σε αυτό το ματς, στο οποίο δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες από καμία από τις δύο ομάδες", ωστόσο σχολιάστηκε και το γεγονός ότι "αν ο διαιτητής έδειχνε δεύτερη κίτρινη στον Γκουντγιόνσεν, μπορεί να βλέπαμε άλλο παιχνίδι".

Πάντως, οι φίλαθλοι της ομάδας, επώνυμοι και ανώνυμοι, εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από τη διαιτησία του Κωνσταντινέα και γκρινιάζουν για ένα πέναλτι του Μάκου στον Χολέμπας και για φάουλ του Κάλα στον Μοντέστο, από το οποίο ξεκίνησε το γκολ του Λεονάρντο. Επίσης, και για ένα ανύπαρκτο οφσάιντ με το οποίο κόπηκε ο Αμπντούν από τον βοηθό Αλεξέα. "Έπαιξε λίμπερο", ακούστηκε χαρακτηριστικά σε παρέα επώνυμων Ολυμπιακών που παρακολουθούσε το ματς από την τηλεόραση, σε γνωστό ερυθρόλευκο στέκι του Πειραιά.

Η ίδια παρέα, εκτός από τη διαιτησία, σχολίασε αρνητικά και κάποιες δηλώσεις που έγιναν από πλευράς ΑΕΚ μετά το ματς. Κυρίως του προπονητή Νίκου Κωστένογλου και του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη. Ο Κωστένογλου, αμέσως μετά το ματς, είπε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε ούτε ευκαιρία. "Γιατί, η ΑΕΚ τι έκανε δηλαδή; Ακόμα και το γκολ της ξεκίνησε από εξόφθαλμο φάουλ. Ενώ του Μιραλάς ήταν γκολάρα. Και η φάση του Αμπντούν που έφευγε μόνος του, ευκαιρία θα γινόταν, αλλά τον έκοψε ο ...λίμπερο ο επόπτης", συμφώνησε η ομήγυρη.

Οι δηλώσεις του Αδαμίδη σχολιάστηκαν ειρωνικά. "Καλά, γιατί πανηγυρίζουν επειδή πήραν μια ισοπαλία; Πέρυσι έφαγαν έξι και τώρα χαίρονται με το χι; Σκέψου και να κέρδιζαν τι θα έλεγαν. Ομαδούλα την καταντήσανε την ΑΕΚ. Κρίμα", είπε παλιοσιερά του Ολυμπιακού ακούγοντας τις δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΚ. Άλλη παλιά καραβάνα που βρισκόταν στην ίδια παρέα και σχεδόν την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ανηφορίσει στο ΟΑΚΑ για να δει από κοντά το ματς, τα ...πήρε όταν άκουσε τον Αδαμίδη να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία: "Άλλο ματς είδε ο άνθρωπος. Πού την αδίκησε την ΑΕΚ η διαιτησία; Εμάς έσφαξε ο Κωνσταντινέας".

Πάντως, η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι διαφορετική, καθώς στόχος είναι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να μην πυροδοτείται το κλίμα.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr