Ολυμπιακός: Ο Αχμέντ Χασάν αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει επαφές με τον ατζέντη του προκειμένου να διατηρήσει τον Αιγύπτιο άσο στο δυναμικό του και τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στο κανάλι "Al Nahar", ο διεθνής φορ δήλωσε πως οι Ερυθρόλευκοι επικοινώνησαν με τον μάνατζέρ του δίχως όμως να έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Παράλληλα, ο Χασάν υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αγοράσει από τη Μπράγμα, καταβάλλοντας σχετική ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Έχω δεχτεί μια πρόταση, από ένα εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Παράλληλα όμως, υπάρχει μια ρήτρα στο συμβόλαιο μου, που 'λέει' πως με 2,5 εκατ. ευρώ, μπορώ να πάρω κανονική μεταγραφή από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, γιατί οι αγωνιστικές δραστηριότητες έχουν 'παγώσει' αλλά σε περίπτωση που η δράση επιστρέψει, θα υπάρξουν συζητήσεις. Υπάρχει πάντως ενδιαφέρον από το κλαμπ για να με κρατήσει και μίλησαν με τον ατζέντη μου. Δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση. Αυτή την στιγμή θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας"