Την ώρα που στην Ελλάδα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να έχει ρίξει τις απαιτήσεις του και παράλληλα εξ αυτού να ρίχνει γέφυρες και προς την ΑΕΚ (όπου και παρουσιάζεται σταθερά ως βασικός στόχος του Ιλια Ιβιτς και σίγουρα ένας εξτρέμ που καλύπτει και τα «θέλω» και του Μάσιμο Καρέρα), ο Σουηδός ακραίος βρίσκεται σε διαφορετικό… μομέντουμ.

Προετοιμάζεται εντατικά για την (καθυστερημένη λόγω πανδημίας, προγραμματισμένη πλέον για τις αρχές Μαΐου) έναρξη του πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα και εκλεκτή παρέα, αυτή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος αξιοποιεί την επιχειρηματική του εμπλοκή στην Χάμαρμπι, κάνοντας προπονήσεις και διατηρώντας τη φόρμα του εν όψει της αναζήτησης νέας ομάδας.

Το τελευταίο μάλιστα διήμερο, οι τελευταίες προπονήσεις του σουηδικού συλλόγου μεταδόθηκαν ζωντανά από τη σουηδική τηλεόραση. Και εύλογα, δίπλα στον βασιλικό (τον Ζλάταν δηλαδή), ποτίστηκε και η… γλάστρα, με τον Τάνκοβιτς, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι από τα αστέρια και της Χάμαρμπι και του σουηδικού πρωταθλήματος, να κερδίζει προσοχή και ενδιαφέρον.

Φυσικά με ερωτήσεις ως προς το μέλλον του. Το ίδιο έκανε και χτες, μεταφέροντας στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν και σίγουρα έχει τη σημασία του να διαβάσουμε δικά του λόγια και όχι εκτιμήσεις για δικές του προθέσεις και συμπεριφορές. «Παραδόξως για τα δεδομένα της εποχής, ο ατζέντης μου δέχεται πολλά τηλέφωνα από διάφορες ομάδες από όλη την Ευρώπη. Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο για μένα να ακούω πως υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον», το αρχικό σχόλιο του 25χρονου εξτρέμ.

«Την ίδια στιγμή όμως όλοι είναι υπομονετικοί και δεν ανοίγονται ιδιαίτερα εξαιτίας του ιού. Συνεπώς υποχρεωτικά πρέπει και εγώ να περιμένω. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι περιλαμβάνει και τι θα φέρει το μέλλον μου, ειδικά σε αυτές τις συνθήκες, όμως είναι σαφές ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και πέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Τσιμίκας! Τρελαίνει κόσμο 17χρονος αριστερός μπακ - "Σκοτώνονται" Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!