Facebook Pixel ΠΑΟΚ - CAS: Γιατί δεν έκανε ασφαλιστικά μέτρα ο ΠΑΟΚ; Μεγάλος ο κίνδυνος για τον Δικέφαλο!
| 2020-05-04 23:14:00

Γιατί δεν έκανε ασφαλιστικά μέτρα ο ΠΑΟΚ; Μεγάλος ο κίνδυνος για τον Δικέφαλο!

Sportdog Team
Γιατί δεν έκανε ασφαλιστικά μέτρα ο ΠΑΟΚ; Μεγάλος ο κίνδυνος για τον Δικέφαλο!

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε και επίσημα το φάκελο της έφεσης στο CAS και ελπίζει πως μέχρι τέλους του Ιουλίου θα έχει βγει και η απόφαση.

Είναι ξεκάθαρο πως η υπόθεση θα εκδικαστεί από την αρχή και στην ουσία της. Όσον αφορά το ερώτημα που θέτουν αρκετοί και αφορά το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε και σε ασφαλιστικά μέτρα, η απάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η εξής: Τα ασφαλιστικά μέτρα κατατίθενται για να μπλοκάρουν κάθε διαδικασία μέχρι την τελική εκδίκαση, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα πλέι-οφ.

Οι δικηγόροι τού ΠΑΟΚ, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, προφανώς θεώρησαν ότι από την στιγμή που ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για επανεκκίνηση των πλέι-οφ, δεν θα είχε νόημα να γίνει αυτή η διαδικασία, η οποία πάντα καθυστερεί και τη βασική εκδίκαση. Αρα, θα υπήρχε ο κίνδυνος και να χαθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά και να χαθεί πολύτιμος χρόνος για την βασική εκδίκαση.

Ετσι, φαίνεται πως προτιμήθηκε η λύση της δίκης με διαδικασία του κατεπείγοντος και όχι με ασφαλιστικά μέτρα γιατί είναι λιγότερο περίπλοκη διαδικασία και έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει και η νομική άποψη που αναφέρει ότι ελλείψει ασφαλιστικών μέτρων, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν κανονικά τα πλέι-οφ και εφόσον έχουν ολοκληρωθεί πριν την έκδοση της απόφασης, να επικυρωθεί η βαθμολογία πριν έρθουν τα «νέα» από τη Λωζάνη.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags