Ολυμπιακός: Σε επαφές με την Ζάμαλεκ για την απόκτηση του Ασράφ Μπενσαρκί φέρονται να βρίσκονται οι Ερυθρόλευκοι.
Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η "Live Sport" και η "Sportime", με την δεύτερη να επικαλείται μάλιστα πληροφορίες από την Αίγυπτο που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός προσέγγισε ήδη την Ζάμαλεκ για τον 25χρονο εξτρέμ.
Στην Αίγυπτο, λοιπόν, αναφέρουν ότι υπάρχει ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιό του, ώστε με ένα μικρό αντίτιμο να μπορέσει να πάει σε ευρωπαϊκή ομάδα, το οποίο ενδεχομένως να μην υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Η συνεργασία του με την Ζάμαλεκ λήγει το καλοκαίρι του 2022 και το συμβόλαιό του ανέρχεται σε περίπου 200.000 ευρώ τον χρόνο, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας για τον Μπενσαρκί, αλλά ακόμα να μην υπάρχει κάτι προχωρημένο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο