Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιοάν Κουρτ: Γυάλισε στον Μαρτίνς! Ο Ολυμπιακός βρήκε αντί-Ποντένσε - Μαγικές ασίστ και γκολάρες
| 2020-05-07 07:21:00

Γυάλισε στον Μαρτίνς! Ο Ολυμπιακός βρήκε αντί-Ποντένσε - Μαγικές ασίστ και γκολάρες

Sportdog Team
Γυάλισε στον Μαρτίνς! Ο Ολυμπιακός βρήκε αντί-Ποντένσε - Μαγικές ασίστ και γκολάρες

Ολυμπιακός – Γιοάν Κουρτ: Η περίπτωσή του κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα και έχει συγκεντρώση το ενδιαφέρον.

Βρίσκεται σε περίπτη θέση στη λίστα των 30άρηδων για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, ο οποίος αναζητά έναν εξτρέμ που θα αναπληρώσει το κενό του Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός ασχολείται ήδη με την ενίσχυσή του στα άκρα της επίθεσής του. Αναζητά δυο ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση ενόψει της νέας σεζόν και ο ένας εκ των δύο τουλάχιστον, θέλει να είναι αριστεροπόδαρος. Στο στιλ του Ποντένσε, με καλύτερα τελειώματα και εμπειρία.

Ο Κουρτ αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις της χρονιάς στη Γαλλία. Στα 30 του (14/01/1990), ο μικροκαμωμένος εξτρέμ, δεν άργησε να κάνει αίσθηση με τη φανέλα της Μπρεστ. Φαρμακερό αριστερό πόδι, ταχύτητα, έκρηξη, πείσμα, αλλά κυρίως προσωπικότητα, μαγικές ασίστ, αλλά και γκολ. Και όλα αυτά, μολις στη δεύτερη παρουσία του σε επίπεδο Σαμπιονά. Με το σύνολο της χρονιάς, έως τη διακοπή να «γράφει» 26 ματς, 3 γκολ και 7 ασίστ.

«Ζεστός για Κουρτ o Ολυμπιακός με την έγκριση Μαρτίνς» είναι ο τίτλος στο Πρωτοσέλιδο της LiveSport.

Πρωτοσέλιδο χτύπημε με Κουρτ έχει και ο “Κόκκινος Πρωταθλητής”. «Τρέλα για τις μεταγραφές των δύο εξτρέμ του Θρύλου. Χαμός για Κουρτ! Μαντί, Μπα, Σισέ, Φοντέ Καμαρά, είπαν τα καλύτερα για τον Γάλλο άσο, που πολιορκείται πάντως και από τη Ναντ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags