Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Τι θα συμβεί με το μέλλον του Πορτογάλου στόπερ.
| 2020-05-07 11:30:00

Νέα επιβεβαίωση sportdog - Αυτή παίρνει τον Σεμέδο - Φήμες για 10 εκατ. - "Γελάει" ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα επιβεβαίωση sportdog - Αυτή παίρνει τον Σεμέδο - Φήμες για 10 εκατ. - "Γελάει" ο Μαρινάκης!

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Δεν μπορείτε να έχετε παράπονο. Στον sportdog προλαβαίνουμε ακόμη και όσα θα γραφούν στο εξωτερικό! Με αφορμή τις προ εβδομάδας αναφορές στην Πορτογαλία σχετικά με ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Ρούμπεν Σεμέδο είχαμε επισημάνει σε σχετικό ρεπορτάζ πως περίπτωση επιστροφής του στόπερ του Ολυμπιακού στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του δεν υπάρχει, αλλά αντίθετα θα έπρεπε να κρατήσουμε την περίπτωση της Μπενφίκα.

Σε νέα χτεσινή τηλεοπτική του εμφάνιση σε σταθμό της καριέρας του ο Σεμέδο, παραδέχτηκε πως πέραν της Σπόρτινγκ και οι άλλες «μεγάλες» της Πορτογαλίας ενδιαφέρονται για τον ίδιο. Τόνισε φυσικά πως παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι προφανές πως υπάρχει μια κινητικότητα, έστω σε επίπεδο δηλώσεων και δημόσιων τοποθετήσεων που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Όπως και με την Σπόρτινγκ, έτσι και με την Πόρτο ξεκαθαρίζουμε πως δεν υφίσταται θέμα. Η Μπενφίκα είναι η μόνη, η σοβαρότερη και πλέον πιθανή ενδιαφερόμενη για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Αναμένεται να πουλήσει τουλάχιστον έναν στόπερ στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι, κάτι που αν συμβεί θα την φέρει στο να κινείται για διάδοχο και σε μια τέτοια περίπτωση, ο άσος του Ολυμπιακού είναι ψηλά στη λίστα της.

Ειδικά από την στιγμή που έχει ξεκαθαριστεί πλέον πως το πέναλτι που θα έπρεπε να καταβληθεί στην Σπόρτινγκ σε περίπτωση επαναπατρισμού του Σεμέδο δεν υφίσταται, είναι σαφές πως ανοίγει τον δρόμο και την… όρεξη της Μπενφίκα. Οσο για τις αναφορές περί πρότασης 10 εκατ. ευρώ, δεδομένα μπορούμε να πούμε πως με αυτό το ποσό, ο Σεμέδο δεν το κουνάει από τον Πειραιά.

Προφανώς στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται να πιάσουν την τιμή που περίμεναν το περασμένο καλοκαίρι, υπερδιπλασιασμός της επένδυσης τους σε έναν χρόνο (4,5 εκατ. κόστισε πέρυσι η αγορά του Σεμέδο) δεν είναι καθόλου κακό αποτέλεσμα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνηθίζουν να κάνουν σκόντο στις αξιώσεις τους και στις τιμές που έχουν ορίσει για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" στη Φενέρ - Απλήρωτοι παίκτες, φεύγει ο Ομπράντοβιτς - Βόμβα με Σλούκα, εκεί πάει τζάμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags