ΑΕΚ - Ίλια Ίβιτς: Η αλήθεια είναι πως ότι αναφέρει το voetbal, το ολλανδικό site που έκανε λόγο σε χτεσινό του δημοσίευμα για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπρίαν Λίνσεν, τις περισσότερες φορές είναι εγκυρότατο. Και η χτεσινή λοιπόν αναφορά του, τέτοια ήταν, απολύτως έγκυρη.

Ο αρχηγός της Φίτεσε όχι μόνο έχει τσεκαριστεί ενδελεχώς από τον Ιλια Ιβιτς, αλλά είχε ξεχωρίσει και στην σχετική ιεράρχηση που είχε κάνει ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής για τη θέση του εξτρέμ που αναζητάει επιστάμενα η Ένωση. Δεξιοπόδαρος, παρά ταύτα, συνήθως παίζοντας στο αριστερό άκρο (και με ευχέρεια να αγωνιστεί και στο δεξί), ο 30χρονος Ολλανδός είναι για σειρά χρόνων, παρότι ακραίος μεσοεπιθετικός, ο κορυφαίος σκόρερ και assistman της Φίτεσε.

Εύλογα γυάλισε στον Ιβιτς, το δυστύχημα για τις πιθανότητες της ΑΕΚ είναι πως δεν γυάλισε μόνο σε αυτόν. Βλέπετε το συμβόλαιο του στη Λίνσεν στη Φίτεσε ολοκληρώνεται και ο Ολλανδός εξτρέμ έχει καιρό τώρα ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στο Αρνεμ, με διάφορες ομάδες να εκδηλώνουν ενδιαφέρον.

Μια εξ αυτών η Φενερμπαχτσέ, με εκπρόσωπο της τουρκικής ομάδας σε δηλώσεις που θα φιλοξενηθούν σήμερα στα ολλανδικά media να παραδέχεται μεν το ενδιαφέρον, αλλά να «τελειώνει» το ζήτημα ξεκαθαρίζοντας πως ο Λίνσεν δεν ήθελε να μετακομίσει στην Τουρκία.

Ο sportdog πληροφορήθηκε πως πέραν των αγωνιστικών λόγων, ο Ολλανδός άσος έχει και διάφορους προσωπικούς που τον υποχρεώνουν ουσιαστικά να παραμείνει κοντά στην πατρίδα του ή εντός αυτής. Επιλογές για να το κάνει έχει άλλωστε, αφού εντός ολλανδικών συνόρων η Φέγενορντ είναι αυτή που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ εκτός αυτών, αλλά στη γειτονική Γερμανία, υπάρχει ομάδα Μπουντεσλίγκα που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε επαφές με τον Λίνσεν.

Από τα παραπάνω εύκολα συνάγεται πως η ΑΕΚ παρότι τσέκαρε ενδελεχώς τον ποδοσφαιριστή, παρότι ενδεχομένως στην αξιολόγηση Ίλια Ίβιτς και Καρέρα να βρέθηκε ψηλότερα ακόμη και από τον Τάνκοβιτς, εν τούτοις είναι μια περίπτωση – και το γνωρίζουν στην Ενωση, γι’ αυτό φρόντισαν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Λίνσεν να το «κάψουν» διαρρέοντας πως «κόπηκε», κάτι που δεν ισχύει – χωρίς πρακτικά καμία πιθανότητα επιτυχίας για τους «κιτρινόμαυρους». Και αυτό, το έχουν… εμπεδώσει πριν καν την χτεσινή δημοσίευση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" Μελισσανίδη! Ποιος Σκόκο; Γυρίζει το "θηρίο" στην ΑΕΚ - Τρελή επιστροφή και μεταγραφάρα!