Ολυμπιακός – Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ήταν μία υπόθεση που εξελίχθηκε σε σίριαλ με πολλά επεισόδια. Απ' ότι φαίνεται όμως θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Στις αρχές του χρόνου δημοσιεύματα από Τουρκία υποστήριζαν, ότι ο Νορβηγός δεξιός μπακ απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού, καθώς τη θεώρησε χαμηλή με βάση τα "θέλω" του. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε στο προσκήνιο τις Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε, οι οποίες ενδιαφέρονταν έντονα για την απόκτησή του.

Ο Ομάρ όμως όλο αυτό το διάστημα είχε δείξει με κάθε τρόπο πως επιθυμούσε να από τον σύλλογο και το ελληνικό πρωτάθλημα στοχεύοντας στην προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο όπως ανέφεραν τον Μάρτιο τα ρεπορτάζ, η πρόταση που θέλει να βρει η πλευρά του έμπειρου αμυντικού δεν δείχνει να έρχεται, έτσι το σενάριο παραμονής του αρχίζει να αυξάνει πιθανότητες.

Τον Απρίλιο αναφορές έκαναν λόγο για νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών. Πριν ανανεώσει ο Πέδρο Μαρτίνς υπήρξαν συνεχή δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο. Οι αναφορές επιβεβαιώθηκαν.

Τώρα ανάλογα μηνύματα υπάρχουν και για τον Ομάρ, ο οποίος φαίνεται πως θα ικανοποιηθεί και οικονομικά. «Υπογράφει με ένα εκατ.Ευρώ ο Ομάρ», είναι ο τίτλος του Πρωταθλητή στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδο. Οι ετήσιες απολαβές του Ομάρ με το υπάρχον συμβόλαιο ξεπερνούσαν τις 700.000 €. «Οι απαιτήσεις του για νέο συμβόλαιο. Προτάσεις από Πορτογαλία, Ισπανία και ο Μουφί», αναφέρει η εφημερίδα.

Φαίνεται ότι ο Ομάρ είναι το πρώτο δώρο του Ολυμπιακού στον Μαρτίνς, ο οποίος όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog, τον θέλει πολύ στο ρόστερ.