Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει επαφή με τον Ρόκα
| 2020-05-12 12:30:00

"Τέλος" Καρλίτος και Αγιούμπ - Διαταγή Αλαφούζου σε Ρόκα - Όλο το πλάνο-φωτιά - Δώνη, έμαθες τα νέα;

του Νίκου Στεργίου
"Τέλος" Καρλίτος και Αγιούμπ - Διαταγή Αλαφούζου σε Ρόκα - Όλο το πλάνο-φωτιά - Δώνη, έμαθες τα νέα;

Παναθηναϊκός: Από τον sportdog έχετε έγκαιρα ενημερωθεί αναλυτικά για το καλοκαιρινό μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού. Και ως προς την ποιότητα του, τα διαθέσιμα δηλαδή χρήματα που υπάρχουν και συνολικά και για κάθε θέση όπου και ψάχνουν οι «πράσινοι» όσο και την ποσότητά του. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα φαίνεται να έχει γίνει αντιληπτό το καλοκαίρι που περιμένει τις ελληνικές ομάδες και ειδικά τους «πράσινους», αφού η πανδημία θα αφήσει ξεκάθαρα πάνω τους τα σημάδια της.

Εξ αρχής λοιπόν το βασικό στοιχείο του ρεπορτάζ μας ήταν πως δεν πρέπει να περιμένουμε ούτε… Καρλίτος και Αγιούμπ σε επίπεδο διάθεσης χρημάτων ούτε και φυσικά πολλές σε απόλυτο αριθμό προσθήκες. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Αυτό είναι το μοτό του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Πολύ σφιχτά λοιπόν παντού.

Και πριν υπενθυμίσουμε τα όσα, τσεκαρισμένα απολύτως ψάχνει ο Ρόκα, να ξεκαθαρίσουμε κάτι ακόμη: ο Καταλανός γνωρίζει φυσικά το οικονομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν οι «πράσινοι» και έχει, αναλόγως, προσαρμοστεί. Το τελικό όμως ok, η τελική διαμόρφωση στόχων και μπάτζετ, θα δοθεί και θα ξεκαθαριστεί όταν ο Καταλανός επιστρέψει στην Αθήνα και συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ποια τα δεδομένα λοιπόν. Βασικός αριστερός μπακ, βασικός δεξιός μπακ και πιθανότατα και δεύτερος (σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Βαγιανίδης). Στους χαφ, έχουμε ξαναγράψει, πως κριτήριο θα είναι η παραμονή Δώνη. Αν ανανεώσει, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί χαφ, είτε 6αρι είτε 8αρι. Αν αποκτηθεί τότε θα έχει τελείως συμπληρωματικό ρόλο. Βασικός θα αποκτηθεί – και θα είναι προφανώς 8αρι – σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Δώνης.

Ενας βασικός εξτρέμ αναζητάται, αφού ο «αντί-Ζαχίντ» θα είναι εναλλάξ ο Αγιούμπ και κυρίως ο Μπουζούκης, ενώ η επιθετική τριπλέτα είναι αυτή τη στιγμή φιξαρισμένη: Καρλίτος, Μακέντα, Περέα. Αν πωληθεί ο Ιταλός, τότε θα αποκτηθεί συμπληρωματικός του Ισπανού, όχι βασικός, ρόλο που θα έχει έτσι κι αλλιώς ο Καρλίτος.

Κοινώς, τη δεδομένη στιγμή το σίγουρο είναι πως οι «πράσινοι» πάνε για 3+1 (ο δεύτερος δεξιός μπακ) προσθήκες. Αν γίνουν άλλες, θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε τι θα γίνει στο μέτωπο των ανανεώσεων και των πωλήσεων. Κοινώς, καλό… Ιούλιο. Στην καλύτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αυτόν υπογράφει ο Γιαννακόπουλος μέσα στην πανδημία και κλείνει στόματα - Διέρρευσε το όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags