Τη μέρα που δημοσιοποιούνταν, προφανώς όχι τυχαία, η ενόχληση του Τσάβι Ρόκα για την παρέλαση υποψηφίων μεταγραφικών στόχων στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, το οποίο ίσως και να έχει καταγράψει περισσότερους από 15 (!) ήδη σε καιρό πανδημίας και απόλυτης «παγωμάρας» τόσο γενικότερα στο μεταγραφικό παζάρι όσο και ειδικότερα στο επίπεδο της δραστηριότητας του ίδιου του συλλόγου, προέκυψε ακόμη ένα όνομα στο ρεπορτάζ των «πράσινων».

Όχι – ως συνήθως – εξτρέμ αυτή τη φορά, αλλά αριστερού μπακ. Πάλι Ισπανός βέβαια, πάλι προερχόμενος από τη Σεγούντα (τα λημέρια δηλαδή του Ρόκα), με τον Χουάν Κρουζ να εμφανίζεται ως ένας από αυτούς που έχει ξεχωρίζει ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» στην κούρσα των υποψηφίων για τη διαδοχή του Εμάνουελ Ινσούα.

Ο sportdog, όπως έχει κάνει στις περισσότερες ως τώρα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν γραφτεί για τον Παναθηναϊκό, ψάχτηκε, επικοινωνώντας με το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του. Η απάντηση του δεν αποκλίνει από τη νόρμα των όσων έχουμε καταγράψει το τελευταίο διάστημα.

«Πληροφορηθήκαμε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού από τα δημοσιεύματα. Δεν ξέρουμε ούτε και έχουμε κάτι επίσημο από την ελληνική ομάδα», το αρχικό του σχόλιο προτού απαντήσει στο κατά πόσον ο πελάτης του είναι όντως, όπως παρουσιάστηκε, «φευγάτος» από την Ελτσε, η οποία φέρεται να μην έχει πρόθεση να εξασκήσει την option για ενεργοποίηση του τρίτου χρόνου στο συμβόλαιο του.

«Μάλλον στην Ελλάδα γνωρίζουν καλύτερα από την Ισπανία. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με την Ελτσε αφού λόγω πανδημίας τα πάντα σταμάτησαν. Περιμένουν να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Πριμέρα. Λογικά, δεν μπορεί μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν να γίνει καμία σχετική συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο αντι-Φριντέτ στον ΠΑΟ - Απίθανο όνομα με 18 πόντους μ.ο. - Τον διάλεξε ο νέος κόουτς!