Facebook Pixel Μαντί Καμαρά - Ολυμπιακός: Μόνο ο Ολυμπιακός! Τον πήρε με 0 ευρώ και τον πουλάει +20 εκατομμύρια - "Υπέγραψε" σήμερα...
| 2020-06-14 23:30:00

Μόνο ο Ολυμπιακός! Τον πήρε με 0 ευρώ και τον πουλάει +20 εκατομμύρια - "Υπέγραψε" σήμερα...

του Παναγιώτη Νικολάου
Μόνο ο Ολυμπιακός! Τον πήρε με 0 ευρώ και τον πουλάει +20 εκατομμύρια - "Υπέγραψε" σήμερα...

Μαντί Καμαρά - Ολυμπιακός: Ένα ακόμα βήμα για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος… σκόρπισε στο Γ. Καραϊσκάκης τον Άρη με 3-1 και αγκάλιασε την κούπα της Σούπερ Λιγκ. Οι Πειραιώτες χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να βρουν ρυθμό στο ματς, δέχθηκαν πίεση και φάσεις από τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο μετά το πρώτο γκολ όλα έγιναν απλά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος συμμετείχε και στα τρία γκολ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αφρικανός άσος στο πρώτο πίεσε, έκλεψε και μετά από μαγική ασίστ του Βαλμπουενά άνοιξε το σκορ, ένα λεπτό αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα από ασίστ του Ελ Αραμπί, ενώ στο τρίτο γκολ άλλαξε ρόλους με τον Μασούρα, αφού έβγαλε αυτός την σέντρα για τον Έλληνα άσο που σε κενή εστία έγραψε το 3-0.

Γεμάτη και… μαγική εμφάνιση για τον 23χρονο άσο, ο οποίος ολοκληρώνει ιδανικά μία χρονιά που καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα των «Ερυθρολεύκων» στο 4-3-3 του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Καμαρά έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση και ωριμότητα και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ και από τα πιο χρήσιμα εργαλεία του προπονητή του.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που τόσο προ καραντίνας όσο και τώρα, υπάρχουν συνεχώς δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από ξένες ομάδες. Η περίπτωσή του βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, με την Άρσεναλ να έχει κάνει εκτενέστατο σκάουτινγκ για τον παίκτη μετά τα μεταξύ τους παιχνίδια για το Europa League.

Στο Λιμάνι φυσικά και γνωρίζουν για τον… ντόρο που έχει δημιουργηθεί, ωστόσο έχουν αποφασίσει διοίκηση και προπονητής πως ο Καμαρά θα πωληθεί μόνο εάν έρθει μία τρελή πρόταση με πάρα πολλά εκατομμύρια. Προτιμούν να δώσουν το φετινό καλοκαίρι τον Σισέ, παρά τον ταλαντούχο χαφ, για τον οποίο είναι σίγουροι πως εάν παραμείνει στην ομάδα, η μεταγραφή του θα… σπάσει ταμεία το επόμενο καλοκαίρι! Το σίγουρο πάντως είναι πως εάν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις στα πλέι οφ, σίγουρα θα υπάρξουν πολλές προτάσεις προσεχώς.

Όσον αφορά πάντως το ματς με τον Άρη και την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού, αξίζει για ακόμα μία φορά να αναφέρουμε, αν και πλέον είναι… συνήθεια, πως απίθανη ματσάρα έκανε και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου και όπως συνέβη και στην Τούμπα, με την ποιότητα και την απλότητα του, οδήγησε τους Πειραιώτες σε μία ακόμα νίκη. Η ασίστ στο 1-0 είναι ΜΑΓΙΚΗ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Μαρινάκη από Θεσσαλονίκη - Θέλει εξτρέμ των 11 γκολ φέτος - "Σεισμός" στο πρωτάθλημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags