Σε ένσταση ώστε να μην γίνουν καθόλου εκλογές στην ΕΠΟ μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω των Τάκη Αγραφιώτη και Κώστα Καραπαπά, προτιμώντας να παραμείνει στην προεδρία ο Βαγγέλης Γραμμένος!
Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που διεξάγεται από το πρωί της Τρίτης (16/6) προκειμένου να τροποποιηθεί το Καταστατικό και να γίνουν οι εκλογές κανονικά φέτος (ως το φθινόπωρο το αργότερο), οι Ερυθρόλευκοι και άλλες πέντε Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Πειραιά, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων και Ηλείας), κατέθεσαν ένσταση με την οποία:
Θεωρούν ότι η τετραετής θητεία της διοίκησης της ΕΠΟ λήγει τον Αύγουστο του 2021 και όχι τον Οκτώβρη του 2020, χαρακτηρίζοντας αυθαίρετο το ότι η νυν διοίκηση αποτελεί συνέχεια της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής που είχε διορίσει η FIFA τον Οκτώβριο του 2017.
Ζητούν συνεπώς, να αποσυρθεί η τροποποίηση του Καταστατικού ως μη νόμιμη και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμό δικαίωμά τους.
Η σκοπιμότητα του Ολυμπιακού και των 5 Ενώσεων μοιάζει ξεκάθαρη και δεν είναι άλλη από το μπλοκάρισμα των εκλογών ώστε να κερδιθεί χρόνος.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο