Facebook Pixel Γιώργος Δώνης – Γιάννης Αλαφούζος: Έξαλλος Αλαφούζος μετά τον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" άμεσα τον Δώνη - Φεύγουν και παίκτες!
| 2020-06-22 00:44:00

Έξαλλος Αλαφούζος μετά τον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" άμεσα τον Δώνη - Φεύγουν και παίκτες!

Έξαλλος Αλαφούζος μετά τον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" άμεσα τον Δώνη - Φεύγουν και παίκτες!

Γιώργος Δώνης – Γιάννης Αλαφούζος: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ ενοχλημένος από την εικόνα των Πρασίνων και κυρίως από τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη που άφησε ξανά αιχμές On camera για τη διοίκηση και μάλιστα βάσει του ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην αθλητική εκπομπή του OPEN αργά το βράδυ της Κυριακής, επιθυμεί να τον απολύσει άμεσα!

Ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού εμφανίζεται… έξαλλος με τον Έλληνα κόουτς, κυρίως για όσα γίνονται εκτός γηπέδου. Θεωρεί λάθος τις τοποθετήσεις του κατά της διοίκησης το τελευταίο διάστημα, ενώ ακόμα του «χρεώνει» την παρουσία του στην αθλητική εκπομπή του MEGA (του Βαγγέλη Μαρινάκη) μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αλαφούζος λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να καλέσει άμεσα τον Δώνη για να λύσουν τη συνεργασία τους, η οποία θα ολοκληρωθεί σε αντίθετη περίπτωση μετά το τέλος των πλέι οφ. Το μοναδικό… αγκάθι, η μεγάλη αποζημιώσει που θα πρέπει να πάρει ο έμπειρος κόουτς.

Από εκεί και πέρα, μαζί με τον Δώνη αναμένεται να αποχωρήσουν και παίκτες, πριν το τέλος της σεζόν. Ήδη Δώνης και Ζαχίντ… χαιρέτησαν, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με άλλους, όπως για παράδειγμα με τους Ινσούα και Γιόχανσον.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη μεγατόνων μετά τον Φόστερ ο ΠΑΟ - Κοιτάζει παικταρά της ΑΕΚ ο Βόβορας - Αδιανόητο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags