Facebook Pixel Superleague: Δεν πήρε αδειοδότηση ο Πανιώνιος
| 2020-06-23 18:58:00

Έσκασε... καμπάνα! - Ομάδα της Superleague δεν πήρε αδειοδότηση - Ξεκινά με -3 το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Έσκασε... καμπάνα! - Ομάδα της Superleague δεν πήρε αδειοδότηση - Ξεκινά με -3 το πρωτάθλημα!

Superleague: Ο Πανιώνιος δεν εξασφάλισε άδεια συμμετοχής στη Super League της επόμενης χρονιάς (2020-21), καθώς ο φάκελος που κατέθεσε στο Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ απορρίφθηκε, λόγω μη υποβολής οικονομικών στοιχείων. Κάτι που σημαίνει ότι οι Κυανέρυθροι θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με -3 βαθμούς.

Αντιθέτως, την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις πήρε η ΠΑΕ Παναιτωλικός, που ήταν η μόνη (πλην του Πανιωνίου) στην οποία δεν είχε χορηγηθεί άδεια UEFA για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για τις υπόλοιπες 12 ΠΑΕ της Super League, η χορήγηση άδειας UEFA συνεπάγεται και την εξασφάλιση της αδειοδότησης για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πανιώνιος έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση στο Δευτεροβάθμιο Οργανο, εντός τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ αποφάσισε παράλληλα να χορηγήσει στον ΑΣ ΠΑΟΚ άδεια συμμετοχής στο Champions League Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1), για τις οποίες δεν είχε χορηγήσει άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις, και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Δεν χορηγεί άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super
League 1) στην ΠΑΕ Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης λόγω μη υποβολής οικονομικών στοιχείων.

Επίσης, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την ίδια συνεδρίασή του, εξέτασε την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο Champions
League Γυναικών UEFA και αποφάσισε τη χορήγηση της εν λόγω άδειας.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags