Facebook Pixel Άρης: Τρελή εξέλιξη! Αυτός "σώζει" την ΠΑΕ - Μπαίνει πολύ χρήμα -"Χτυπιούνται" στον ΠΑΟ!
| 2020-06-27 10:25:00

Τρελή εξέλιξη στον Άρη! Αυτός "σώζει" την ΠΑΕ - Μπαίνει πολύ χρήμα -"Χτυπιούνται" στον ΠΑΟ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελή εξέλιξη στον Άρη! Αυτός "σώζει" την ΠΑΕ - Μπαίνει πολύ χρήμα -"Χτυπιούνται" στον ΠΑΟ!

Άρης: Στην πρώτη του θητεία στην αραβική χερσόνησο, ο Γιάννης Φετφατζίδης, πέρασε δύσκολα. Δεν είναι εύκολο να ζεις στην Τζέντα. Ο «Φέτφα» έβαλε το κεφάλι κάτω, έκλεισε μάτια και αυτιά και η συνειδητή του επιλογή να παίξει εκεί προκειμένου να λύσει το πρόβλημα της ζωής του, στηρίχτηκε μέχρι τέλους.

Τόσο που ήταν κάθετος έκτοτε πως αφενός δεν πρόκειται να επέστρεφε στην Αραβία αφετέρου πως δεν είχε και ανάγκη να το κάνει, αφού το (σοβαρότατο) κομπόδεμά του, το είχε κάνει. Άλλο όμως Τζέντα και άλλο Ντουμπάι. Πρώτο κρατούμενο που άλλαξε το μυαλό του.

Και χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια για να γίνει αυτό. Και σίγουρα, χρήματα. Τα +5 εκατ. ευρώ που του δίνει η Αλ Αϊν είναι ο δεύτερος καταλυτικός λόγος για να πει τελικά το ναι και να ετοιμάζει, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, βαλίτσες για την εκεί περιοχή, όπου φυσικά διατηρεί απόλυτα καλό όνομα.

Μεταγραφή πολυεπίπεδα σημαντική. Αφενός προσφέρει στον Αρη χρήματα ικανά να ρυθμίσει όχι μόνο τις εκκρεμότητες που τον «καμπάνιασαν» με το ban της ΦΙΦΑ, αλλά και τις υπόλοιπες που έρχονται και «σκάνε» συνεχώς. Του επιτρέπει να κινηθεί αξιοπρεπώς προκειμένου να κρατήσει αυτούς που θέλει στο ρόστερ από εκείνους (και είναι πολλοί) που τα συμβόλαια τους λήγουν σε λίγες μέρες.

Και τέλος, επιτρέπει στους «κίτρινους» να κινηθούν και στην αγορά. Ναι, ο Ματέο Γκαρσία προφανώς πλέον αποτελεί μια ρεαλιστική επιδίωξη – και όχι ανεδαφική όπως ήταν πριν έρθουν τα πετροδόλαρα της Αλ Αϊν – αλλά ακόμη, η απόσταση που χωρίζει το «δίνω» του Αρη από το «θέλω» του Ερυθρού Αστέρα για τον Αργεντινό είναι σημαντική. Πλέον όμως, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ρεαλιστική κουβέντα.

Και κάτι ακόμη για υπενθύμιση. Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι δεν προχώρησε σε deal με τον Φετφατζίδη, αφού Νταμπίζας – Δώνης πρόκριναν πως υπάρχουν καλύτερες, πιο αξιόπιστες και οικονομικότερες επιλογές. Εφεραν τέσσερις παίκτες που είτε ήταν είτε μπορούσαν – σύμφωνα με τα όσα διέρρεαν – να παίξουν εξτρέμ.

Αυτήν την στιγμή ο Μολό είναι δανεικός και όλοι θυμούνται την πορεία του, ο Μπεκ μετράει μέρες για να πάρει αποζημίωση, ο Ζαχίντ αναγκαστικά κατάλαβαν πως είναι «δεκάρι», ενώ ο Κολοβός άμεσα, μετά από 1-2 παιχνίδια στα άκρα, τελείωσε από εκεί.

Και σήμερα, ο Ρόκα και ο Παναθηναϊκός με απλώς 1 εκατ. ευρώ προσφορά δίνει – σε οποιονδήποτε – τον καλύτερο του εξτρέμ, τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Μοιραίες οι συγκρίσεις σε κάθε επίπεδο ειδικά εφόσον υπάρχει έδαφος για να γίνουν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Tρελάθηκε" ο Μαρινάκης! Κλείνει μεταγραφάρα μετά τον ΠΑΟΚ - Δίνει 4.000.000 για "φονιά"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags