Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Καμαρά... τέλος! Αυτόν παίρνει στη θέση του
| 2020-07-01 16:42:00

Καμαρά... τέλος! Αυτόν παίρνει στη θέση του - Τρομερό ταλέντο 20 ετών - Πενταετές με 2,5 το χρόνο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Καμαρά... τέλος! Αυτόν παίρνει στη θέση του - Τρομερό ταλέντο 20 ετών - Πενταετές με 2,5 το χρόνο!

Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Λέγεται Σάντρο Τονάλι. Είναι μια από τις αποκαλύψεις του φετινού καμπιονάτο, αφού στα 20 του, ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Μπρέσια. Για τρίτη μάλιστα σερί χρονιά, παρότι τις προηγούμενες δύο το έκανε στη serie b. Η επικείμενη επιστροφή της ομάδας του εκεί, δεν πρόκειται να βρει και τον ίδιο. Δεν γίνονταν να μην τον "τσιμπήσουν" κάποιοι από τους κορυφαίους ιταλικούς συλλόγους.

Και εν προκειμένω, αυτό έγινε, με την Ιντερ να είναι αυτή που συμφώνησε μαζί του. Η συμφωνία προβλέπει πενταετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, συμφωνία που δείχνει και το πόσο πολύ τον υπολογίζουν οι "νερατζούρι", οι οποίοι και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων τους και με την Μπρέσια, προκειμένου να τελειώσουν τη  μεταγραφή.

Τι ενδιαφέρει τώρα το ελληνικό κοινό και την Ελλάδα μια μεταγραφή ενός 20χρονου μέσου στην Ιντερ; Μα ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό του είναι, η θέση του και ο ρόλος του διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ιταλίας είναι που έχει τη σημασία του. Πρόκειται για ένα κλασικό "εξαρο-οκτάρι", ενός μέσου δηλαδή ακριβώς με το περίγραμμα των χαρακτηριστικών που θέλει ο Αντόνιο Κόντε για να υπηρετήσουν το (άκρως απαιτητικό για οποιονδήποτε χαφ) 3-5-2 (και 3-4-3) που εφαρμόζει (και) στους Μιλανέζους

Το κέντρο της Ιντερ, έτσι κι αλλιώς, είναι μια περιοχή πλήρης σε πρόσωπα και δεν αναμένεται ιδιαίτερη δραστηριότητα εκεί εν όψει του καλοκαιριού. Αλλά προφανώς με την αγορά του Τονάλι, αυτή αναμένεται να "κλείσει" οριστικά και έτσι -εδώ είναι και το ελληνικό ενδιαφέρον- τα όποια σενάρια ήθελαν τους "νερατζούρι" να παρακολουθούν τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού (σενάρια που σε κάθε περίπτωση δεν επιβεβαιώνονταν ούτε από την πλευρά του Αφρικανού μέσου, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες για τις οποίες υπάρχει σαφής πληροφόρηση και γνώση πως παρακολουθούν τον Καμαρά, αλλά ούτε και από τον Ολυμπιακό).

Όχι πως θα "λείψει" η πασαρέλα για τον Καμαρά. Κάθε άλλο. Απλώς το συγκεκριμένο σενάριο, προφανώς, δεν απηχούσε την πραγματικότητα ως προς τις προθέσεις των "νερατζούρι". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γίνεται... σκοτωμός! Αυτόν "αρπάζει" από ΠΑΟ ο Μαρινάκης - Δεν είναι ο Ινσούα - Όνομα-έκπληξη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags