Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Άρης: Πρώτη νίκη (2-0) για το Τριφύλλι στα πλέι οφ
| 2020-07-01 21:14:00

Επιτέλους νίκη! "Καθάρισε" τον... μισό Άρη ο Παναθηναϊκός - Χαμός πάλι με το VAR (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Επιτέλους νίκη! "Καθάρισε" τον... μισό Άρη ο Παναθηναϊκός - Χαμός πάλι με το VAR (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός – Άρης: Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, με 2-0 επί του αποδεκατισμένου Άρη, που παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ με 14 παίκτες στην αποστολή!

Οι Πράσινοι έφτασαν στη νίκη με δύο γκολ στα τέλη κάθε ημιχρόνου και τους Κουρμπέλη (41’) και Κολοβέτσιο (88’) να βρίσκουν δίχτυα.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς, οι Πράσινοι είδαν γκολ του να ακυρώνεται μέσω VAR και διαμαρτύρονται έντονα για το γεγονός ότι δεν μέτρησε γκολ του Καμπετσή στο 58’΄εξαιτίας συζητήσιμης απόφασης του διαιτητή Ευαγγέλου.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο «κύλησε» χωρίς ρυθμό σε ολόκληρη τη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου και να δημιουργούν λιγοστές ευκαιρίες για γκολ.

Ουσιαστικά η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάμα που πέρασε λίγο άουτ για τον Άρη, ενώ για τον Παναθηναϊκό υπήρξε μια… υποψία ευκαιρίες με κεφαλιά του Κολοβέτσιου στο 30’.

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του μεγάλη φάση στο ματς. Στο 41’ ο Κουρμπέλης έκλεψε την μπάλα από τον Ματίγια, την  «κουβάλησε» και με ωραίο δεξί σουτ νίκησε τον Έμαν για το 1-0. Στο 45+5’ ο Άρης έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με απευθείας φάουλ του Ματίγια που έδιωξε δύσκολα ο Χριστογεώργος.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και έφτασε μια… ανάσα από το 2-0. Στο 49’ ο Ανουάρ «μπούκαρε» στη μεγάλη περιοχή, γύρισε την μπάλα προς τον Καμπετσή και αυτός δεν κατάφερε να σκοράρει, σημαδεύοντας το δοκάρι από τη μικρή περιοχή με αριστερό πλασέ.

Ο Καμπετσής στάθηκε άτυχος και στο 58’, καθώς σκόραρε αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική! Ο Μακέντα βρήκε τον Χατζηθεοδωρίδη με φοβερό «τακουνάκι», αυτός γύρισε στο ύψος του πέναλτι και ο Καμπετσής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ. Ωστόσο, ο διαιτητής Ευαγγέλου συμβουλεύτηκε το VAR και ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Μακέντα στον Μαρτίνες στην αρχή της φάσης. Υπάρχει όντως επαφή του Μακέντα με τον αντίπαλό του, ωστόσο η απόφαση του Ευαγγέλου θεωρήθηκε πολύ αυστηρή και προκάλεσε διαμαρτυρίες.

Ο ρυθμός του ματς παρέμεινε χαμηλός μέχρι το φινάλε. Ο Άρης δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Παναθηναϊκός βρήκε δεύτερο γκολ, με τον Κολοβέτσιο να παίρνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ στο 88’ και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (4-3-3):
Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης (82’ Ζαγαρίτης), Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (46’ Ανουάρ), Μακέντα (76’ Αθανασακόπουλος), Καμπετσής (82’ Περέα), Χατζηγιοβάνης (65’ Αλεξανδρόπουλος).

Άρης (4-2-3-1): Έμαν, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Ρόουζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Γκάμα, Ντουάρτε (45’+6’ Διαμαντόπουλος), Μαντσίνι.

Δείτε τα βίντεο:

Το 1-0 του Κουρμπέλη

Το ακυρωθέν γκολ του Καμπετσή

Το 2-0 του Κολοβέτσιου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags