Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίθανο σενάριο στην ΑΕΚ μετά τον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" κορυφαίο όνομα - Deal με +8 εκατ. ευρώ!
| 2020-07-02 18:10:00

Απίθανο σενάριο στην ΑΕΚ μετά τον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" κορυφαίο όνομα - Deal με +8 εκατ. ευρώ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανο σενάριο στην ΑΕΚ μετά τον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" κορυφαίο όνομα - Deal με +8 εκατ. ευρώ!

ΑΕΚ: Σίγουρο εδώ και πολύ καιρό πως το καλοκαίρι ο Γιόνας Ομλίν, ο 26χρονος τερματοφύλακας της Βασιλείας θα πωληθεί. Η πανδημία απέτρεψε την ήδη πώλησή του, αφού η σεζόν στην Ελβετία "τρέχει" ακόμη, με το κακό για τη Βασιλεία να συνίσταται στο ότι είναι εκτός κούρσας τίτλου και ουσιαστικά εκτός και κούρσας Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που σε συνδυασμό με ότι το συμβόλαιο του τερματοφύλακά τους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 δεν τους δίνει ιδιαίτερη διαπραγματευτική ισχύ.

Για την ακρίβεια, η τιμή που άπαντες εκτιμούν πως έχει θέσει ο ελβετικός σύλλογος για την παραχώρηση του Ομλίν δεν ξεπερνάει τα 5-6 εκατ. ευρώ. Τόσα ζήτησαν από τη Μονπελιέ για παράδειγμα, την πλέον σοβαρή ενδιαφερόμενη ως και τώρα, με το deal να μην προχωράει (προς στιγμήν) γιατί στη διεκδίκηση του Ομλίν μπήκαν και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.  Ανταγωνισμός που όμως δεν θα αυξήσει την τιμή του, δεδομένα όμως η Βασιλεία είναι υποχρεωμένη -όπως και κάνει- να βγει στην αγορά για τον αντικατάστατή του.

Σημερινό δημοσίευμα στην Ελβετία θέλει τον Βασίλη Μπάρκα μεταξύ των υποψηφίων. Ισχύει. Δεν είναι άγνωστο, δεν είναι καινούργιο, δεν είναι λάθος. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ όχι μόνο έχει εξεταστεί από τη Βασιλεία, αλλά έχει προκριθεί και σε μια τελική επιλογή, με το τσεκάρισμα μάλιστα των προθέσεών του (αλλά και των δεδομένων που υπάρχουν) να έχει ήδη γίνει από τον ελβετικό σύλλογο. 

Και η κατάληξη; Στα όρια του ανέφικτου! Εξηγούμαστε. Πώς είναι δυνατόν ένα εξ ορισμού και διαχρονικά selling club να πουλήσει τον τερματοφύλακα του 5-6 εκατ. ευρώ (άντε και 7) και να πάει να τον αντικαταστήσει με άλλον, απευθυνόμενο στην ομάδα του, η οποία δεν συζητάει τίποτα λιγότερο από 8; Απλώς, δεν γίνεται. Και δεν θα γίνει. Και για έναν πρόσθετο λόγο, πως δηλαδή ο ίδιος ο Μπάρκας, δεν… τρελαίνεται με την ιδέα να αφήσει την ΑΕΚ για χάρη της Βασιλείας. Ειδικά της Βασιλείας, η οποία μένει για δεύτερη σερί σεζόν χωρίς τίτλο στην Ελβετία και προσαρμόζει -ανάλογα- το μπάτζετ της. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερή κίνηση Μελισσανίδη - Κλέβει στο... τζάμπα παικταρά από ομάδα του Big-4!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags