Facebook Pixel Γι' αυτόν "σφάζονται" οι Big-4! "Παίζει όλη την πλευρά - Τεχνίτης και γρήγορος - Καλύτερα στον ΠΑΟ"!
| 2020-07-05 14:35:00

Γι' αυτόν "σφάζονται" οι Big-4! "Παίζει όλη την πλευρά - Τεχνίτης και γρήγορος - Καλύτερα στον ΠΑΟ"!

του Γιώργου Κτενά
Γι' αυτόν "σφάζονται" οι Big-4! "Παίζει όλη την πλευρά - Τεχνίτης και γρήγορος - Καλύτερα στον ΠΑΟ"!

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Οδυσσέα Λυμπεράκη ο Αντώνης Μανίκας, σε δηλώσεις του στο sportdog, καθώς ήταν ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε στην Καβάλα και τον έφερε στον Πανιώνιο.

Αναφέρθηκε στα θετικά του στοιχεία, στις ευκαιρίες που όταν του δοθούν θα πρέπει να τις αρπάξει από τα μαλλιά αλλά και στο γεγονός ότι θα ήταν καλή επιλογή για εκείνον ο Παναθηναϊκός, καθώς οι Πράσινοι δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στα νέα παιδιά σε σχέση με τις υπόλοιπες τρεις μεγάλες ελληνικές ομάδες. 

"Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης ήταν δική μου επιλογή, είχα μιλήσει με τον φίλο μου, τον Παύλο Δερμιτζάκη, στην Καβάλα. Γιατί τον είχα δει σε ένα παιχνίδι που είχα βρεθεί στο γήπεδο για τον Αποστολόπουλο, που πήρε πρόσφατα ο Ολυμπιακός, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση και ο Λυμπεράκης. Είχα πει, τότε, στον κύριο Ζαμάνη ότι είναι καλός και να τον ψάξουμε, να βρούμε πώς να έρθει στον Πανιώνιο. Ήταν από τις τελευταίες μου παρακαταθήκες στην ομάδα", σχολίασε στις δηλώσεις του στο sportdog ο Α. Μανίκας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν έχει ταβάνι, έχει αρκετά καλή τεχνική, μου είχε πει κάποια πράγματα και ο Δερμιτζάκης τότε, που είχε βοηθήσει για να γίνει η μεταγραφή. Είχα ζητήσει από τον κύριο Ζαμάνη να μιλήσει με την Καβάλα για να έρθουμε σε συμφωνία, όπως και είχε γίνει δηλαδή".

 Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο, δηλαδή πού του ταιριάζει καλύτερα να παίζει;

"Η θέση που τον βάζουν, είναι παίκτης για την άκρη, θεωρώ ότι μπορεί να παίξει όλη την πλευρά. Είναι παιδί με προσόντα, καλή τεχνική, ταχύτητα, τακτική, είναι δυναμικός και διαρκώς ανεβαίνει επίπεδο. Δουλεύει καλά και, από όσο μαθαίνω, έχει και καλό χαρακτήρα".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει και οι 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες. 

"Έχει καλά χαρακτηριστικά, αλλά στους παίκτες με προσόντα πρέπει να δίνουμε προσοχή και στις ευκαιρίες που παίρνουν. Πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες και εκείνος να τις αξιοποιήσει".

Από τους 4 μεγάλους ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που δίνει περισσότερο ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

"Νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλά στον Παναθηναϊκό".

Να κλείσουμε με τα δικά σας νέα;

"Με τον Απόλλωνα είμαστε σε δύσκολη περίοδο, σε περίοδο αναμονής, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε κάποιες μεταγραφές γιατί δεν ξέρουμε ακόμα την κατηγορία στην οποία θα αγωνιζόμαστε. Θα πρέπει ο,τι γίνει να γίνει σύντομα, για να μπορούμε να φτιάξουμε μια ομάδα προδιαγραφών".    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουίζει ο τόπος για σταρ του ΠΑΟ - "Σκάει" νέα αποχώρηση - Το είπε και ο Τριαντόπουλος - Εκεί πάει;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags