Facebook Pixel Παναθηναϊκός: To πρώτο μπαμ Πογιάτος - Αυτόν φέρνει μαζί του στην Ελλάδα
| 2020-07-10 12:35:00

To πρώτο "μπαμ" Πογιάτος στον ΠΑΟ! Αυτόν φέρνει μαζί του στην Ελλάδα - Μπακ από το κάτω ράφι!

του Νίκου Στεργίου
To πρώτο "μπαμ" Πογιάτος στον ΠΑΟ! Αυτόν φέρνει μαζί του στην Ελλάδα - Μπακ από το κάτω ράφι!

Παναθηναϊκός: Αυτό ακριβώς που συμβαίνει με τη θέση του αριστερού μπακ στον Παναθηναϊκό αποτελεί τη νόρμα στο μεταγραφικό παζάρι. Οσο δεν ανανέωνει ο Εμάνουελ Ινσούα, η αναζήτηση βασικού αριστερού μπακ αποτελούσε προτεραιότητα στην ατζέντα του Τσάβι Ρόκα.

Οσο διαφαίνονταν ελπίδες, προφανώς οπισθοχωρούσε η εν λόγω προοπτική, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε όμως η αποχώρηση του Αργεντινού αποφασίστηκε -βάσει ρεπορτάζ- να πάνε οι "πράσινοι" μερικά βήματα πίσω, δίνοντας χώρο και χρόνο τόσο στον Χατζηθεοδωρίδη όσο και στον Ζαγαρίτη προκειμένου οι δυο τους να δείξουν τι και πόσα μπορούν ώστε να αποτελέσουν το βασικό δίδυμο για τη θέση για την ερχόμενη περίοδο.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχαν τόσο πολύ χρόνο. Και δεν θα... έχουν ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του "Χάτζη" στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, με τον Ελληνα αριστερό μπακ-χαφ να μένει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Κοινώς, η επιστροφή του στη δράση αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο ξεκίνημα δηλαδή του νέου πρωταθλήματος. Αυτονόητο πως κανείς στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να ρισκάρει -όσο καλά δείγματα και αν έχει μέχρι στιγμής- να πάει μόνο με τον Ζαγαρίτη στο υπόλοιπο του καλοκαιριού (καιρός προετοιμασίας) αλλά και στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Συνεπώς, όπως καταγράφεται και από τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Ρόκα αναδιατάσσει τις προτεραιότητες του, βγαίνοντας στο παζάρι για έναν αριστερό μπακ. Ο "σκύλος" δεν θα πάρει θέση για το αν είναι ή θα λογίζεται -όπως αναφέρεται- ως βασικός. Ο Χατζηθεοδωρίδης είναι μεν τραυματίας, δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του (λήγει του χρόνου), αλλά είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και θα επιστρέψει ως τα τέλη Σεπτεμβρίου (το πολύ).

Συνεπώς, η λογική των "πράσινων", δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλουν -προς στιγμή τουλάχιστον- να "σκοτώσουν" τον ανταγωνισμό φέρνοντας έναν αδιαμφισβήτητα βασικό, αλλά κάποιον που να συναγωνιστεί με τους υπάρχοντες δύο του ρόστερ. Και επίσης, δεν είναι μια κίνηση για την οποία υπάρχει βιασύνη και ιεραρχικά μπαίνει στην κορυφή των προτεραιοτήτων. Θα γίνει, δεδομένα, μετά την άφιξη του Ντάνι Πογιάτος στην Αθήνα.

Και ίσως, αυτή ακριβώς η άφιξη του Ισπανού προπονητή να συνδυαστεί και με μια άφιξη αριστερού μπακ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Αλαφούζος! Τίναξε την μπάνκα στον ΠΑΟ - Σκάει 8 εκατ. για παικταράδες - Ομαδάρα ξανά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags