Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Θέλει να κρατήσει στο Τριφύλλι τους Ανουάρ και Νατζ
| 2020-07-11 10:23:00

Ασταμάτητος ΠΑΟ! Νέο διπλό "μπαμ" από Ρόκα - Παικταράς με συνιδιοκτησία - Κόλπο με χάφαρο!

του Νίκου Στεργίου
Ασταμάτητος ΠΑΟ! Νέο διπλό "μπαμ" από Ρόκα - Παικταράς με συνιδιοκτησία - Κόλπο με χάφαρο!

Παναθηναϊκός - Τσάβι Ρόκα: Ο «σκύλος» το λέει και το διατυμπανίζει με σχετικά του ρεπορτάζ από την πρώτη στιγμή που Νατζ και Ανουάρ ήρθαν στην Ελλάδα. Την ώρα που όλοι ανεξαιρέτως οι υπόλοιποι ισχυρίζονταν πως οι ρήτρες των δύο είναι απαγορευτικές για ελπίδες διατήρησης τους στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν, ο sportdog ήταν κάθετος από την πρώτη μέρα πως ο Ρόκα είχε πετύχει στις συμφωνίες που έκανε τουλάχιστον το δικαίωμα επαναδιαπραγμάτευσης με όρους προτεραιότητας στον Παναθηναϊκό.

Και αυτό κάνει και τώρα που όλοι, πάλι ανεξαιρέτως, έχουν αφήσει στην άκρη τα όσα υποστήριζαν ακόμη και πριν από μερικές εβδομάδες (πως δηλαδή για παράδειγμα ο Ανουάρ θέλει να επιστρέψει στη Βαγιαδολίδ και πως ο Ρόκα έχει αφήσει την περίπτωση του) αναλύοντας ακόμη και εναλλακτικές επιλογές για το πως οι δύο δανεικοί του Παναθηναϊκού θα παραμείνουν στο δυναμικό του συλλόγου και τη σεζόν 2020-21.

Κατ’ αρχάς, ξεκίνημα από το βασικό: και ο Ούγγρος και ο Μαροκινός, «κάνουν» στον Ντάνι Πογιάτος. Ο Ρόκα έτσι κι αλλιώς ψάχνει για έναν ακόμη εξτρέμ, ο Νατζ είναι επιλογή του σε περίπτωση που πετύχει νέο deal με τη Λέγκια θα μείνει. Τι νέο deal από την στιγμή που το συμβόλαιο του στην πολωνική ομάδα ολοκληρώνεται του χρόνου; Ξεκάθαρο και σαφές: συνιδιοκτησία! Σενάριο και σχέδιο με το οποίο συμφωνεί ο ίδιος ο Νατζ ο οποίος είναι ξετρελαμένος τόσο με την Αθήνα όσο και τον Παναθηναϊκό και στο επίπεδο που του επιτρέπεται θα βάλει πλάτη προκειμένου να «μονιμοποιηθεί» εδώ.

Οσο για τον Ανουάρ. Εχουμε σημειώσει ξανά, σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πως θέμα αγοράς δεν παίζει για τον Μαροκινό. Στη Βαγιαδολίδ δεν υπολογίζεται, ειδικά εφόσον η ισπανική ομάδα παρέμεινε στην Πριμέρα, οπότε εκ των πραγμάτων θα τον βγάλουν και πάλι στην αγορά αναζητώντας αυτήν την στιγμή αγοραστή. Στα χρήματα που ζητάνε (ή που έχουν θέσει ως ρήτρα στον Παναθηναϊκό) δεν πρόκειται να βρουν τίποτα απολύτως. Και εκεί ακριβώς ποντάρει ο Ρόκα, ο οποίος στην περίπτωση του Ανουάρ δεν βιάζεται.

Και δεν θα βιαστεί. Θα περιμένει δηλαδή η αγορά να κάνει τη δουλειά, να μην βρεθεί πρόταση για τον Μαροκινό και αργά στο καλοκαίρι (φέτος ειδικά, νωρίς στο φθινόπωρο) ο Καταλανός θα κάνει την κίνησή του, ζητώντας τον εκ νέου δανεικό από τη Βαγιαδολίδ. Με τι πρόταση τότε, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ούτε και να προεξοφλήσει (μόνο και μόνο πιθανολογώντας). Το σίγουρο είναι πως για να γίνουν ολ’ αυτά, ο Ρόκα πρέπει να έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που δεν βρεθεί ομάδα στην Πριμέρα να του δίνει σταθερό ρόλο και χρόνο συμμετοχής, τότε δεν θα είχε θέμα να συνέχιζε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει παίκτη από τον Παναθηναϊκό η Γιουβέντους - Τρία γκολ με Ολυμπιακό - Ενδιαφέρον και από Ισπανία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags