Παναθηναϊκός: Στις περιπτώσεις των δύο δανεικών από τον Ιανουάριο στον Παναθηναϊκό, το sportdog ήταν και αποδείχτηκε "κεραία" στο ρεπορτάζ του από την πρώτη στιγμή. Από την άφιξη των Νατζ και Ανουάρ είχαμε τονίσει πως ανεξαρτήτως των ρητρών εξαγοράς που συμφωνήθηκαν με τις ομάδες τους, ο Τσάβι Ρόκα και οι "πράσινοι" είχαν εξασφαλίσει κάτι πολύ σημαντικότερο: τον πρώτο λόγο σε διαφορετικούς τύπους διαπραγμάτευσης αν ήθελαν να διατηρήσουν τον Μαροκινό και τον Ούγγρο στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Και η αλήθεια είναι πως ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση καιρό τώρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια του γενικού lockdown. Από τότε, όταν εμφανίζονταν διάφορα δημοσιεύματα με τα οποία φέρονταν -για παράδειγμα- ο Ανουάρ να εκδηλώνει την επιθυμία του να επιστρέψει και να διεκδικήσει την παραμονή του στη Βαγιαδολίδ, ο "σκύλος" τόνιζε πως αυτά είναι… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Η παραμονή, εν προκειμένω, του ισπανικού συλλόγου στην Πριμέρα, δεν αλλάζει το στάτους του Ανουάρ εκεί. Δεν θα παραμείνει, εύλογα οι υπεύθυνοι του club αναζητούν μια επικερδέστερη γι’ αυτούς λύση και επιλογή, εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να είναι τη δεδομένη στιγμή ο Παναθηναϊκός (εκτός αν έπεφτε το… τζόκερ μετά από 10 τζακ ποτ και αποφάσιζαν στο "τριφυλλι" να δώσουν τα 4 εκατ. ευρώ του buy out) αν και εφόσον όμως δεν βρεθούν άλλες λύσεις, τότε ο Ρόκα, όντως, έχει πιάσει… στασίδι και περιμένει.

Το ερώτημα είναι για πόσο, αφού η θέση του Ανουάρ, του αμυντικού χαφ δηλαδή, στον σχεδιασμό του είναι κομβική για τη νέα σεζόν. Και οι εμφανίσεις του Μαροκινού στα play off εκθέτουν σίγουρα τον Δώνη για τον πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής που του έδωσε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Ρόκα -ειδικά αυτό το καλοκαίρι- μπορεί να περιμένει… εσαεί για τον Μαροκινό.

Μεγαλύτερη ευχέρεια υπάρχει για την περίπτωση του Νατζ. Δεν θέλει να γυρίσει στη Λέγκια, η Λέγκια δεν τον θέλει, οι 700.000 ευρώ του δικού του buy out είναι (επίσης) απολύτως διαπραγματεύσιμες, με τον Ρόκα να έχει προτείνει διάφορες εναλλακτικές προκειμένου να "μονιμοποιήσει" την παραμονή του Ούγγρου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, κλείνοντας έτσι ένα μέτωπο που τον απασχολεί στο μεταγραφικό κομμάτι, ενός ακόμη εξτρέμ δηλαδή.

Και εδώ, ο "σκύλος" μπορεί να αποκαλύψει, πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ, πως είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού το αν θα μείνει, αν θα αποκτήσει τον Νατζ. Ο Ούγγρος θέλει να μείνει, οι απαιτήσεις του είναι εντός πλαισίου, αφού από τις 200.000 ευρώ που εισπράττει στη Λέγκια, συμβιβάζεται και δέχεται ένα ποσό που δεν ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ, δίαυλος και τρόπος με τη Λέγκια έχει βρεθεί (καταβολή ενός "συμβολικού" ποσού και υψηλό ποσοστό μεταπώλησης), οπότε τα πάντα έχουν να κάνουν με την περίπτωση του Νατζ με την αξιολόγηση και την εκτίμηση του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού για τον Ούγγρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οριστικό: "Κλείνει" η μεταγραφάρα - Σούπερ κίνηση ΠΑΟ με κορυφαίο άσο - Τρελό δίδυμο με Νέντοβιτς!