Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: Με τον Ξενόπουλο να ξεκινά βασικός για δεύτερο συνεχόμενο ματς, το νεαρό Σερπέζη και τον Μπεκ παρατάσσει ο Γιώργος Δώνης τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΟΦΗ, στο αποχαιρετιστήριο ματς του Έλληνα τεχνικού.
Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Ξενόπουλος θα καθίσει στο τέρμα, με τους Θεοχάρη, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο και Ζαγαρίτη τετράδα στην άμυνα. Μπουζούκης, Κουρμπέλης και Σερπέζης θα παίξουν στον άξονα, με τους Μπεκ-Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Μακέντα μοναδικό προωθημένο.
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Σερπέζης, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μακέντα.
Στον πάγκο: Χριστεογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Κολοβός, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Περέα, Καμπετσής, Τζαβίδας, Καραγιάννης.
Οι της ομάδας μας για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν!#Panathinaikos #paofc2019_20 #paoofi #lineup #slgr #playoffs pic.twitter.com/VvVO5LV0A3
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) July 19, 2020