Ολυμπιακός - Δημήτρης Σιόβας: Ο υποβιβασμός της Λεγανιές οριστικοποιήθηκε μόλις προχτές. Την επομένη κυκλοφόρησαν σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Δημήτρη Σιόβα στον ισπανικό σύλλογο. Ο sportdog από την καραντίνα ακόμη είχε ανοίξει τον συγκεκριμένο φάκελο, αφού η εξέλιξη με τον υποβιβασμό των Μαδριλένων μόνο απρόσμενη δεν ήταν. 

Και παράλληλα, ο λόγος ήταν πως ακριβώς επειδή κάτι τέτοιο ήταν διαφαινόμενο και επειδή ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ήδη… ψάχνονταν για το μέλλον του, ήταν προφανής και η ανάγνωση και η ρεπορταζιακή καταγραφή της εν λόγω εξέλιξης. Ο Σιόβας έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο του. Εισπράττει κάτι περισσότερα από 800.000 ευρώ. 

Αυτονόητο πως δεν πρόκειται να παραμείνει στη Σεγούντα, αυτονόητο πως η Λεγανιές δεν πρόκειται να επιμείνει στο buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιο του (11,5 εκατ. ευρώ) και ουσιαστικά του στέρησε τη δυνατότητα τον περασμένο Ιανουάριο να ενισχύσει τις πιθανότητες του για μια μεταγραφή στη Βαλένθια. 

Η αλήθεια είναι πως αυτές οι πιθανότητες να διεκδικήσει κάτι τώρα πλέον, είτε ως ελεύθερος – αφού είναι μια ρεαλιστική προοπτική να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του – είτε με τη Λεγανιές να ζητάει σαφώς λιγότερα χρήματα έχουν αυξηθεί.  

Ο Σιόβας έχει ήδη «χτυπήσει» τις πόρτες κορυφαίων τουρκικών ομάδων. Χωρίς επιτυχία, αφού για διάφορους λόγους το «πακέτο» που προσφέρει η περίπτωσή του, δεν συγκινεί. Το θέμα που γράφεται και συντηρείται, με πιθανότητα δηλαδή επιστροφής του στο Καραϊσκάκη, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. 

Η επαφή που έχει ο Σιόβας με την κορυφή της διοικητικής ιεραρχίας του Ολυμπιακού είναι και εξαιρετική και απ’ ευθείας. Δεν χρειάζεται συνεπώς τίποτα το… σπέσιαλ, τίποτα το ιδιαίτερο προκειμένου να συντηρηθεί αυτή η επαφή, ούτε και το εν λόγω σενάριο. Μόνο που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. 

Εχουμε ξεκαθαρίσει πως ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει τη δεδομένη στιγμή στόπερ. Για την ακρίβεια, δεν είναι η συγκεκριμένη θέση προτεραιότητα. Θα μετατραπεί αν και εφόσον αποχωρήσει στόπερ από τους πρωταθλητές. Και ακόμη και σε τέτοιο ενδεχόμενο, ο Σιόβας δεν – το ξαναλέμε – δεν θα είναι προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους». Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως το σενάριο επιστροφής του θα πρέπει να αποκλειστεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε! Απίστευτος Σλούκας, τόσα χρήματα χάρισε για να έρθει στον Ολυμπιακό - ΤΡΕΛΟ ποσό!