Παναθηναϊκός: Έχει ήδη αρχίσει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι», έχοντας ανακοινώσει τους Φραν Βέλεθ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ενώ πολύ κοντά στο Τριφύλλι βρίσκεται και ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Πάντως, ο Τσάβι Ρόκα έχει αρκετή δουλειά ακόμα να κάνει στον σχεδιασμό του νέου ρόστερ, αφού εκτός των μεταγραφικών προσθηκών υπάρχουν και εκκαθαρίσεις που πρέπει να γίνουν. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και πλέον ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού καλείται να λύσει τα θέματα των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται αγωνιστικά.

Στους Πράσινους επιστρέφουν οι Νίκος Βέργος και Φάουστο Τιένθα, ενώ το μεγαλύτερο «βαρίδι» στο ρόστερ αυτή τη στιγμή ακούει στο όνομα Γιοάν Μολό..

Ο Μολό απασχόλησε ιδιαιτέρως την επικαιρότητα του Τριφυλλιού εξαιτίας των πειθαρχικών παραπτωμάτων του και της κόντρας του με τον Γιώργο Δώνη. Ο Ρόκα κατάφερε να τον στείλει ως δανεικό στην Ορλεάν, όμως τώρα καλείται να βρει λύση ώστε να οι δρόμοι του Τριφυλλιού με τον Γάλλο να χωρίσουν οριστικά. Ο 30χρονος άσος αμείβεται με περίπου 200.000 ευρώ ετησίως.

Ο Βέργος πέρασε το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός στην Χέρκουλες, αλλά ο Παναθηναϊκό δεν έβαλε οψιόν αγοράς στη συμφωνία, με τον Έλληνα επιθετικό να επιστρέφει στο Τριφύλλι. Όσο για τον Φάουστο, γυρίζει από δανεισμό στην Ταραγόνα και κρίνοντας από το γεγονός ότι δεν κατέγραψε ούτε μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, καταλαβαίνει κανείς πως έχει -αγωνιστικό- μέλλον στην ομάδα.

Παράλληλα, υπάρχει ο Ούφε Μπεκ που πέρασε περισσότερα χρόνο στα… ιατρεία παρά στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον ορισμένων νεαρών παικτών. Μεταξύ αυτών, ο πιο… σίγουρος για αποχώρηση φαίνεται να είναι ο γκολκίπερ, Κωνσταντίνος Κότσαρης, αν και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Επίσης, στον… αέρα βρίσκονται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και οι Αργύρης Καμπετσής και Χουάν Χοσέ Περέα. Οι δύο παίκτες δεν έχουν πείσει τον Πογιάτος, βάσει των όσων έχει δει μέχρι τώρα, ωστόσο αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο και οι περιπτώσεις τους είναι περίπλοκες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση έκπληξη στον Παναθηναϊκό - Μεταγραφική υπέρβαση - Σκάει... νεο μπαμ με απόφαση Βόβορα!