Facebook Pixel Πανιώνιος: Βόμβα στη Superleague! Αλλάζει χέρια top ΠΑΕ
| 2020-07-28 20:02:00

Βόμβα στη Superleague! Αλλάζει χέρια top ΠΑΕ - Ντου επενδυτή - Οι πρώτες κινήσεις - Βράζει ο κόσμος

του Νίκου Στεργίου
Βόμβα στη Superleague! Αλλάζει χέρια top ΠΑΕ - Ντου επενδυτή - Οι πρώτες κινήσεις - Βράζει ο κόσμος

Πανιώνιος: Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου σίγουρα δεν περίμεναν να γιορτάσουν έτσι τα 130 χρόνια του συλλόγου, καθώς η χρονική συγκυρία είναι πολύ άσχημη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε από τη Superleague και ελπίζει σε παραμονή μόνο μέσω αγωνιστικής αναδιάρθρωσης. Οι οπαδοί «βράζουν», ενώ διοικητικά ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την παραίτηση του Χρήστου Δάρα από την προεδρία.

Παρ’ όλα αυτά, φέρεται να υπάρχει μια… χαραμάδα αισιοδοξίας για το μέλλον του Ιστορικού, η οποία προκύπτει από το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομογενή επενδυτή!

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, όμιλος εταιριών που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος, με την προοπτική ο σύλλογος να αλλάξει χέρια και να βγει από το τέλμα.

Ακόμα και με βάση το εν λόγω σενάριο πάντως, δεν λύνονται ως… δια μαγείας όλα τα προβλήματα των Νεοσμυρνιωτών και για να προχωρήσει το deal θα πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ο ομογενής επιχειρηματίας που ηγείται του εγχειρήματος φέρεται να έχει θέσει τους εξής όρους για να εμπλακεί στον Πανιώνιο: Να συνεχίσει η ομάδα στη Superleague μέσω αναδιάρθρωσης, να καταστεί απολύτως σαφές το πόσα είναι τα χρέη της ΠΑΕ και να παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο ο Νίκος Ζαμάνης.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη συμφωνία Παναθηναϊκού και ΑΕΚ - Ηχηρή... απάντηση σε Ολυμπιακό - Ραγδαίες εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags