Facebook Pixel «Τελικά, φταίνε οι ΑΕΚτζήδες»
| 2011-10-26 00:05:00

«Τελικά, φταίνε οι ΑΕΚτζήδες»

«Τελικά, φταίνε οι ΑΕΚτζήδες»

Τον κόσμο της ΑΕΚ κατηγόρισε εμμέσως πλην σαφώς ο Σταύρος Αδαμίδης για την κατάντια της ομάδας. «Δεν ανταποκρίθηκαν στο πλάνο των Supporters και διαρκείας», η ατάκα που τον εκθέτει.

Αναρωτιέται όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος της ΑΕΚ, που οφείλεται η δυσμενής κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα που αγαπούν και στηρίζουν. Την απάντηση έδωσε ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος για μία ακόμη φορά έριξε το... μπαλάκι στο μοναδικό ουσιαστικό χρηματοδότης ομάδας, αφού οι μέτοχοι έχουν “λακίσει” Τον κόσμο! Όπως είχε κάνει το καλοκαίρι με την παρουσίαση του πλάνου των Supporters.

Ο πρόεδρος της Ένωσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι δήλωσε ότι η ομάδα παρουσιάζει πρόβλημα οικονομικής ρευστότητας και ότι αν ο κόσμος έπαιρνε διαρκείας τα πράγματα θα ήταν καλύτερα τη δεδομένη χρονική περίοδο.

«Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα ρευστότητας. Θέλει άμεσα 2-3 εκατ. και μία ακόμα γενναία χρηματοδότηση την άνοιξη. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης των αριθμών. Παρότι έχω παραιτηθεί, μέχρι την τελευταία μέρα που θα είμαι στην ΑΕΚ, θα ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου. Μπορεί πολύς κόσμος να με κατηγορήσει για πολλά, όμως ποτέ δεν είπα ψέματα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι μία λύση μπορεί να έρθει μόνο από το εξωτερικό. Τον κόσμο της ΑΕΚ τον καταλαβαίνω. Πέρσι κρατήσαμε όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες και κόψαμε 12.500 εισιτήρια διαρκείας. Αν ο κόσμος ανταποκρινόταν φέτος δεν θα είχαμε πρόβλημα ρευστότητας τώρα. Μπορεί να είχαμε την άνοιξη, μπορεί και όχι», δήλωσε ο 37χρονος δικηγόρος, ο οποίος επανέλαβε τουλάχιστον για 4-5 φορές την ατάκα «αν ανταποκρινόταν ο κόσμος».

Σαν να ρίχνει το φταίξιμο της... κατάντια στους Ενωσίτες φιλάθλους που δεν ξηλώνονται την περίοδο που δεν υπάρχει σάλιο για να κρατήσουν τις οικογένειές τους να αγοράσουν διαρκείας που το φθηνότερο κοστίζει 250 ευρώ!

Την ίδια άποψη συμμερίζονται και άλλα μέλη της διοίκησης. Για παράδειγμα, ο Δ' αντιπρόεδρος , Δημήτρης Καψής δήλωσε τη Δευτέρα ότι η διοίκηση δεν βρήκε τη βοήθεια του κόσμου: «Μετά έπρεπε να στηρίξουμε την κίνηση των Supporters, ο πρόεδρος έκανε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα μιλώντας για την κατάσταση και μετά οι μεταγραφές. Προχωρούσαμε ελπίζοντας και στη βοήθεια του κόσμου -δεν τη βρήκαμε, με αποτέλεσμα στο τέλος τα προβλήματα να γίνουν ασφυκτικά. Δεν είμαστε αιθεροβάμονες, δεν πιστεύαμε σε 50.000 μέλη των Supporters, ευελπιστούσαμε όμως σε μια μεγάλη πώληση διαρκείας, σε μεγαλύτερη διάθεση κανονικών εισιτηρίων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags