Facebook Pixel Κάνε αρχηγούς να δεις καλό!
| 2011-10-25 22:24:00

Κάνε αρχηγούς να δεις καλό!

Κάνε αρχηγούς να δεις καλό!

Δέλλας - Λύμπε εκθέτουν Αδαμίδη! Ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε τηλεοπτική του συνέντευξη ανέφερε πως ζήτησε τη γνώμη των αρχηγών για την φυγή Τζιμπούρ και οι δύο τους τηλεφώνησαν και το διέψευσαν.

Απίστευτα πράγματα στην ΑΕΚ, καθώς προέκυψε θέμα από το πουθενά! Ο Σταύρος Αδαμίδης ήταν καλεσμένος στη Nova και μιλώντας για όλα τα θέματα της ομάδας, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Τζιμπούρ. Στο σημείο αυτό λοιπόν, υποστήριξε πως για να αφήσει ελεύθερο τον Αλγερινό, ζήτησε και τη γνώμη των αρχηγών της ομάδας, κάτι όμως διέψευσαν λίγα λεπτά αργότερα με τηλεφωνική τους παρέμβαση οι Τραϊνός Δέλλας και Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ανέφερε αρχικά:
«Καθόλου λάθος χειρισμός για τον Τζιμπούρ. Ευτυχώς που υπήρχε τρίτος άνθρωπος στο γραφείο και ήταν ο μάνατζερ του. Συμφωνήσαμε για συγκεκριμένα πράγματα και δύο εβδομάδες μετά μας ζήτησε αναπροσαρμογή με 30% αύξηση. Η συμφωνία με τον Τζιμπούρ ήταν για 900.000 ευρώ και ήρθε και ζήτησε 1,2 εκατ. Δημιουργείται το επεισόδιο, λέω στον προπονητή, υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, σίγουρα υπάρχει. Μιλάω και με τον προπονητή και τους αρχηγούς, ζήτησα και από τους δύο τι να κάνω και είπαν. Να φύγει και έφυγε»

Με αφορμή λοιπόν τα παραπάνω, ο Δέλλας πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι εμείς είχαμε κάποια παρέμβαση. Έτσι όπως αφέθηκε να εννοηθεί. Δεν έχουμε ούτε τη δύναμη ούτε έχουμε τον χαρακτήρα να δίνουμε τέτοιες εντολές. Δεν ρωτηθήκαμε για αυτό. Υπάρχει ένα κομμάτι που μιλάει για τον προπονητή και λέει πως ρώτησε και τους αρχηγούς. Εμείς δεν εκφράσαμε καμία άποψη. Και δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κάτι τέτοιο. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, γιατί ακούγονται πολλά και για τους τρεις. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα σε μία πάρα, πάρα, πάρα πολλή δύσκολη στιγμή για την ομάδα.

Αν έκανε λάθος στην έκφρασή του, είναι άλλο θέμα. Δεν είμαστε ούτε αστυνομικοί, ούτε ψυχολόγοι για να επιλέγουμε ποιος θα μένει και ποιος θα φεύγει. Δεν θέλω να θεωρηθεί η παρέμβαση αυτή ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια. Είμαστε μία χαρά, τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει».


Λίγο μετά, βγήκε στο τηλέφωνο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος που ανέφερε: «Ενημερώθηκα πως ακούστηκε το όνομά μου. Καταλαβαίνω πως ο κύριος Αδαμίδης βρίσκεται σε μία πίεση και ότι κάποια πράγματα δεν βγαίνουν έτσι, όπως θέλει να τα λέει. Ουδέποτε έγινε δική μας ανάμειξη στο συγκεκριμένο θέμα. Πολύ απλά γιατί ο χαρακτήρας μας και η εμπειρία μας δεν θα μας επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Ο Τζιμπούρ ήταν στην ομάδα, όταν ήρθαμε εμείς. Γιατί ρωτάτε εμάς και όχι τους άλλους αν δημιουργούσε προβλήματα; Ο Ράφικ δεν ήρθε στην ομάδα όταν ήμασταν εμείς, ήρθε μετά. Είπαμε εμείς με τον Τραϊνό και τον Παντελή ότι θα φύγει ο Ράφικ; Γιατί να συζητάμε όλο αυτό; Ότι οι δύο παίκτες έχουν έρθει σε μία ομάδα και αποφασίζουν. Καταλαβαίνω την πίεση του προέδρου. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί ποτέ και ούτε θα επιτρέψουμε ποτέ να συμβεί».

Όπως είναι λογικό, μετά τις παρεμβάσεις των δύο αρχηγών, αλλά και βλέποντας σε βίντεο τι είχε πει νωρίτερα, ο Αδαμίδης ανέφερε πως το είπε λάθος και ότι ουδέποτε είχε ρωτήσει τους αρχηγούς για αυτό το θέμα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags