Facebook Pixel Δεν τη λες και "εξοντωτική" ποινή...
| 2011-10-25 22:20:00

Δεν τη λες και "εξοντωτική" ποινή...

Δεν τη λες και "εξοντωτική" ποινή...

Ο Κάρλος Τέβεζ έπεσε… στα μαλακά όσον αφορά την τιμωρία του από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, αφού, το μοναδικό που θα στερηθεί, είναι ο μισθός τεσσάρων εβδομάδων!

Ο Αργεντινός παραβίασε πέντε όρων του συμβολαίου του και προειδοποιήθηκε για τη συμπεριφορά του στο μέλλον…

Ο Κάρλος Τέβεζ μπορεί να χαμογελάει για την έκβαση της υπόθεσής της άρνησής του για… δεύτερο ζέσταμα στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως επίσης και για το αποτέλεσμα της προσωπικής του κόντρας με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι!

Ο Αργεντινός επιθετικός, έχοντας εκτίσει την τιμωρία των δύο εβδομάδων που του είχε επιβληθεί από τη διοίκηση της Σίτι, έμαθε το βράδυ της Τρίτης και την προέκταση της ποινής του. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την έκβαση της υπόθεσης, ο Τέβεζ φαίνεται πως… έπεισε τους διοικούντες τον σύλλογο για τη δική του εκδοχή, που αφορά την άρνησή του κάνει ζέσταμα για δεύτερη φορά στο ματς του Μονάχου και όχι την άρνησή του να αγωνιστεί.

Το κλίμα γύρισε… μπούμερανγκ στον Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο 27χρονος φορ βρίσκοντας «πάτημα» και στις καλές τους σχέσεις με τους συμπαίκτες του, έπεσε στα μαλακά!

Συγκεκριμένα, θα στερηθεί τους μισθούς τεσσάρων εβδομάδων, έχοντας κριθεί ένοχος για την παραβίαση πέντε διαφορετικών όρων του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τέβεζ προειδοποιήθηκε για τη συμπεριφορά του στο άμεσο μέλλον και πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επανέλθει και στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags