Ολυμπιακός: Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Αγγλία μπορεί να μην έφερε την πρόκριση, έφερε όμως μεταγραφικές ειδήσεις. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο "φλερτ" του Κώστα Τσιμίκα με ομάδες της Premier League!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, πίσω από το παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Γουλβς υπάρχει και πολύ παρασκήνιο και διάφορες συναντήσεις με μάνατζερ και ανθρώπους αγγλικών συλλόγων, που… τσεκάρουν παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Ακόμα και η Γουλβς "ψάχτηκε" για κάποιους από τους ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων και όχι των πρωτοκλασάτων, τους οποίους άλλωστε είχαν… διαβάσει πολύ καλά μέσα από το σκάουτινγκ. Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι ψάχνοντας το βιογραφικό των αναπληρωματικών τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, μετά τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα, έπεσαν πάνω σε ένα όνομα που τους έκανε… γκελ.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, τον 17χρονο γκολκίπερ ο οποίος ήταν στον πάγκο στην αναμέτρηση με τους "λύκους" και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη… τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών συλλόγων στην Ευρώπη που ψάχνουν ταλέντα. Στην ίδια λογική ακριβώς λογική "ψάχτηκαν" και οι ιθύνοντες της Γουλβς και έκαναν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τον μικρό.

Ο Τζολάκης έχει ύψος 1.93μ., ήταν τρίτος τερματοφύλακας φέτος στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ πήρε παιχνίδια με την ομάδα Νέων τόσο στο πρωτάθλημα της Superleague όσο και στο UEFA Youth League. Μάλιστα, είχε και δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, η μία στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και η δεύτερη στο Κύπελλο στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου απουσίαζαν οι τραυματίες Σα και Αλέν.

Ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 3-2, όμως ο μικρός δεν έφερε ευθύνη για τα γκολ, είχε γενικά καλή εμφάνιση με κάποιες σημαντικές αποκρούσεις, ενώ παρότι έπαιξε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ελλάδας, έδειξε ότι δεν… μάσησε αν και είναι μόλις 17 χρονών!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα" στη Σούπερ Λιγκ με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Θα "τρελαθεί" ο Ιβάν - Κάνει πλάκα ο Μαρινάκης!