ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Λημνιός είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη «βιτρίνα» του ΠΑΟΚ, αφού έχει ανεβάσει αισθητά τις μετοχές του τα τελευταία δύο χρόνια και παρακολουθείται από ομάδες του εξωτερικού.

Το φετινό καλοκαίρι ίσως έχει έρθει η ώρα να πωληθεί ο Έλληνας άσος, αφού το timing είναι εξαιρετικό από όλες τις πλευρές για μια τέτοια κίνηση.

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής εξτρέμ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Η τωρινή συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει πως σε έξι μήνες θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, δίχως ο Δικέφαλος να βάλει χρήματα στα ταμεία του.

Συνεπώς, ο παίκτης θα πρέπει είτε να πωληθεί ώστε να μη χαθεί ως ελεύθερος είτε να ανανεώσει. Καλά πληροφορημένες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι οι πιθανότητες νέου deal με τον Λημνιό δεν είναι πολλές τη δεδομένη χρονική στιγμή και το σενάριο της μεταγραφής κερδίζει περισσότερους πόντους.

Όσο για το πού μπορεί να πάει ο Λημνιός; Οι «μνηστήρες» από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι αρκετοί και θεωρείται πάρα πολύ πιθανό το να «σκάσει» πρόταση που θα ικανοποιεί οικονομικά τον Δικέφαλο.

Μπορεί η Τορίνο να έκανε πίσω για το νεαρό μέσο, αλλά από τη Serie A υπάρχει η Τζένοα που κοιτάζει με ζέση την περίπτωσή του, ενώ έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από γαλλικούς συλλόγους, που δεν θα αργήσουν να καταθέσουν επίσημες προσφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανες εξελίξεις με Ουάρντα - Τον... τελειώνουν από τον ΠΑΟΚ - Πάει σε πρωτάθλημα-έκπληξη!