Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό σχετικά με τους παίκτες που θα… καλύψουν την επίθεση στη νέα σεζόν.

Βασικός και αναντικατάστατος στην κορυφή είναι φυσικά ο Ελ Αραμπί, ωστόσο θα πρέπει ο Πέδρο Μαρτίνς να αποφασίσει ποιοι θα βρίσκονται από πίσω του. Αυτή τη στιγμή έχει επιστρέψει στου Ρέντη ο Γκερέρο, που μάλλον θα πάρει την ευκαιρία του και θα μείνει, ενώ ο Κάιπερες δύσκολα θα μείνει για την προετοιμασία σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.

Από εκεί και πέρα, στου Ρέντη αναμένεται να γυρίσει ο Βρουσάι, ενώ περιμένουν και την επιστροφή του Χιλάλ Σουντανί που βρίσκεται σε περίοδο επιστροφής από τον τραυματισμό του.

Οι μάνατζερ πάντως προτείνουν καθημερινά στον Ολυμπιακό νέα ονόματα για την επίθεση, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν… ψήνεται να ασχοληθεί σοβαρά, καθώς στη δική του λίστα πρώτο όνομα είναι αυτό του Αχμέντ Χασάν.

Ο δανεισμός του Αιγύπτιου από την Μπράγκα ολοκληρώθηκε, όμως ο Πορτογάλος τον θέλει πίσω και πιέζει για την επιστροφή του. Αν βρεθεί η οικονομική φόρμουλα με την ομάδα του, ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει και έτσι θα κλείσει η τριάδα των επιθετικών.